Діти Януковича

Mar 24, 2020 08:00

Вчора відбувся цікавий перформенс від Разумкова - онлайн-погоджувальна Рада Парламенту щодо проведення позачергового засідання Ради - невідомо коли з порядком денним - невідомо яким. Забаганки маленького наполєончика вже рвуться через край. Він реально прагне під прикриттям епідемії та ймовірного режиму надзвичайного стану протягнути повне скасування дії Конституції та демократії. Уже слухняне телятко Шмигаль озвучив перше побажання недоросля - дозволити простим законом провести абсолютно антиконституційне перемішування повноважень гілок влади. Микола Княжицький сьогодні повідомив, що на це позачергове засідання планували протягнути проекти зі скасуваннями ряду норм законів щодо мовної політики й декомунізації. Бо ж медіахолдинг Коломойського та кварталівська гопота могли б тоді сотні мільйонів заробити за спільний прокат з Рашистаном своїх і їхніх мильних серіалів. У Разумкова задумали протягнути якусь абсолютно незаконну й неконституційну процедуру заочного проведення сесій і голосування на них. Ще дядя Володя у Вовочки вимагає закон про вибори на Донбасі та узгоджені з його терористами зміни до Конституції, що вже без півтонів прямо анонсував Єрмак.

Усе це називається політичним мародерством. А чого не хочуть поки що "лакеї", то це винести в Раду чіткий законопроект із змінами до Державного Бюджету, де б урізалися їхні лобістські витрати, а кошти (поки понад 13 мільярдів гривень) пішли на першочергові антиепідеміологічні заходи. Це все вже підготувала Ніна Южаніна. До речі, подібний пакет фракція ЄС пропонувала ще півтора місяці назад, коли це було б дійсно своєчасно та дієво. Ні тоді, ні зараз "лакеї" ні про що навіть чути не забажали. Згадалося, як на мураєвському "Наш тв" мені відповідала "слугиня Ірина Верещук, що, мовляв, такі зміни активно готуються і не критикувати, а пропонувати треба. Так пропонують кожного дня, а вони ж поки шукають способів не як вірус побороти, а як на цьому ще трошки нагріти руки.

Я тут більше емоційний, а Ірина Геращенко про все це розповіла спокійно та виважено. А ще лаконічно і зі середини процесу:

image Click to view



Тарас Чорновіл

Зеленский, Политика

Previous post Next post
Up