Це якась просто фантастика

Feb 19, 2020 16:00

Тобто, до цього нам Президент прямо каже, що контролювати Донбас буде не українська армія, а українська поліція РАЗОМ З ТЕРИТОРІАЛЬНОЮ ПОЛІЦІЄЮ і ще там якісь "представники окупованих територій", не українці ( Read more... )

Зеленский, Пиздец, Дристайко

Leave a comment

Comments 13

dagrael February 19 2020, 15:37:26 UTC
Блядь, публічно зізнаються у тому, що хотять легалізувати злочинців. Ну, геть усе, як кремль замишляв.
Дайте ще пару раз по 100 днів!..

Reply

rvun February 19 2020, 15:52:30 UTC
Я взавтра сходжу на мітинг - бо це державна зрада з боку пріпіздєнта і міністра закордонних справ, а особливо мені більш запропонувати нема чо. А Ви як, камрад, усякі присяги на вірність народу і країні чо про це гутарють? Чи як главковерх здається - знач здається? Я просто пом'ятаю було з Вашого боку пару раз - шо всі ці виходи на Банкову - це все до дупки. Мо з'явилися ліпші ідеї з того часу, бо схоже ми без зброї не особливо вагу маємо, а люди зі зброєю - в них субординація і вислуга лєт.

Reply

dagrael February 19 2020, 15:56:17 UTC
всі ці виходи на Банкову - це все до дупки
Но то як, з'явилась вже упевненість у цьому з того часу, чи ще ні?) Так, ми ми без зброї не особливо вагу маємо. І кращих ідей немає - але наразі, здається, ще не час.
Щодо ж того, хто зі зброєю, а хто ні, то в Україні її вистачає у вільному оберті.

Reply

lg_hater February 19 2020, 18:00:23 UTC
Так все, останні "сто днів" скінчилися. Вчора відбувся остаточний камінгаут новихліц. То ж всі з недолугі, сліпі, глухі, та обдурені, мали зрозуміти, навіщо новориги так рвалися до влади направду. Хто з зєлєйобіків й після цього не прозрів, той або кончений тупак, або ж свідомий ворог.

Шкода, що одразу братися до зброї з очевидних причин неможна. Але готувати її вже час. І треба пам'ятати досвід 14-го: пожаліти ворога означає дати йому себе вбити. Вони нікого не жалітимуть.

Reply


nevedimkaua February 19 2020, 15:50:48 UTC

... )

Reply


lg_hater February 19 2020, 17:43:16 UTC
Оце гарний винахід, валити все з хворої голови на здорову. Авакян здав Донецьк з Луганськом - тамтешні мешканці винні. Шмаркля дозволить окупантам намалювати "вибори" - знову тамтешні винні. Йобаний сором якийсь.

Reply


ban_derivets February 19 2020, 18:40:37 UTC
Охуенный ход очка. Низаметный.

Reply


akupec February 19 2020, 19:26:47 UTC
Вообще-то у нормальных людей в случае освобождения территорий вводится что-то наподобие временной военной администрации, пока не вычистят территорию. Какие еще нахер демократии на войне? Оно в своем уме? Самое забавное, этот пидарас не понимает, что завтра после легализации этих бандитов, вероятность того, что его самого грохнут возрастет. Они уже знаю вкус крови, им эта вся демократия и право до лампочки. как только будет убран сдерживающий барьер в виде армии, - начнется такой беспередел, что мало никому не покажется.

Reply


Leave a comment

Up