Ти сматрі, ойойой

Feb 06, 2020 10:00


Це шо ж виходить, Гончарука писали не якісь нєвєдомі вороги типу тих, які в наших військових продовжують пострілювать. Це виходить, Гончарука конкретно Дубінський писав. Конкретно Коломойський писав Гончарука.

Ойойой, яка прикра новина і навіть несподіванка. Що ж тепер буде?

Це, може, мама разовьет такую улюблену скорость, що ви з Бужанським і прочим людським мусором залишите людський мусорнік, який ще інколи принято називати "монобільшість"?

Чим, до речі, знищите коаліцію.

В общєм. Таку нелюдську емпатію відчуваю до всіх учасників борделю, що аж кушать не можу. І віскарь не ллється в горло, і попкорн не лізе в рот.

Сподіваюся, Баканов всіх посадить за екоцид, Дубінський розкаже про всі фракційні, про всі договорняки і шкурняки, Зеленський всіх розпустить а краще розстріляє з двох рук, і вокруг усього цього шапіто, яке з гордістю називається "нові обличчя української влади" буде в турборежимі кататися на самокаті Гончарук, намагаючись наздогнати місію МВФ, щоб розказати їм про інвестиційний оползєнь і торнадо.

В общєм, хто замовляв у Санта Клауса піздєц, я тебе вітаю, ти був хорошим хлопчиком, твоє бажання здійснилося. Я-то замовляв Кіберпанк-2077, але боюсь, не доживу.

Alex Noinets

Коломойский, Мрази, Гончарук, Фубля, Политика

Previous post Next post
Up