Росія - держава-терорист

Jan 24, 2020 13:30


On this day 5 years ago the #Russia|n proxies #DPR militias shelled residential areas of #Mariupol in eastern #Ukraine from Grad multiple rocket launchers.

They killed 30 and injured 118 civilians:

pic.twitter.com/a1bslzbgPs
- Alex Kokcharov (@AlexKokcharov) January 24, 2020
5 років тому російські терористи обстріляли Маріуполь. Внаслідок ударів реактивних залпових систем “Град” та “Ураган” було вбито 29 людей. Ще 92 людини поранено. Серед загиблих та поранених були маленькі діти.

Від рук російських терористів гинули сім’ї - найбільше постраждав житловий масив “Східний”. Були пошкоджені будівлі, які не належать до військових - ринок, школи, аптеки та банки.

Напередодні ватажок ДНР Захарченко оголошував наступ на Маріуполь. Обстріли були розцінені як терористичний акт. Ними безпосередньо керували російські кадрові військові. І це вже неодноразово доводили фахівці.

Росія - це занепад, біль та смерть. Там, де з’являється забагато росіян, починається занепад. Там, де панує російський режим, не обійтись без болю. Там, де ступає російський солдат, настає смерть. Росія - це наш ворог. Ворог, який повинен зникнути, щоб ми не знали ні про занепад, ні про біль, ні про смерть.

Людину, яка винна в смерті українців, звати не Захарченко, не безіменний сепаратист чи такий же безіменний російський офіцер. Її звати Володимир Володимирович Путін. І йому ми хочемо нагадати: у нашому списку Ар’ї Старк ти не маєш конкурентів.

Не забуваємо. Не пробачаємо.

Демократична Сокира

#russia, #ukraine, Путлер, #dpr, #mariupol, ДемСокира

Previous post Next post
Up