Цены на попкорн побили 10-летний рекорд

Jan 09, 2020 14:15




Марк Савчук: Дмитро Дубілет, Дмитрий, Дмитрий! быстрее, тут какие-то черти хотят рейдануть государственный банк.

Вы просили вам рассказывать про рейдеров в Украине. Я чувствую что обязан вам об этом сказать. Олигарх Коломойский и его поддельники хотят опрокинуть граждан Украины на 155 млрд грн! Помогите, Дмитрий!

Alex Noinets: Дубілетова сім'я

Трагічний роман про побут простої української родини, яка опиняється в центрі одвічного конфлікту, що лежить в основі національного характеру - у боротьбі за кращу долю з корупцією на панщині доводиться щоденно заносити та порішати.

В романі розкривається сімейний конфлікт між поколіннями Дубілетів. Батько - колишній мінорітарій і топ-менеджер у банку, позивається до держави з метою рейдонути свій колишній банк. Син - також колишній мінорітарій у цьому банку, а тепер Міністр по боротьбі з рейдерством в уряді, має протидіяти батьку, але не може.

Не в змозі вирватися з зачарованого кола, син, який не бачить долі для своєї родини, в розпачі втрачає зір.

Щоб підкреслити глибину сімейної драми, і додати їй загальнонаціональний вимір, автор додає до твору епізоди, які характеризують епоху. Яскравим прикладом такого літературного прийому є випадкова зустріч колеги родини Дубілетів Гороховського в басейні з кріпосним пана Коломойського - президентом Зеленським. Удаваний оптимізм обох на тлі басейну, як метафоричної прірви, в якій тоне українське суспільство, є дуже сильним мистецьким прийомом, який допомагає читачу зануритися в трагедію українського народу і його споконвічного рішалова долі та волі.


Коломойский, Ой всё!

Previous post Next post
Up