Керуй ДемСокирою Now

Oct 18, 2019 18:01



ВДИХНУЛИ.
*слова про те, що всі довго чекали і нарешті дочекались*
ВИДИХНУЛИ.

Нарешті це можна робити офіційно. Ні, ми не про зброю і наркотики. Ми про управління партією. Вам не треба бути олігархом-чортом або кріпким господарником, щоб керувати політичною силою. Передусім потрібно бути хорошою людиною і мати смартфон.

Окей, не будемо довго тягнути. Сьогодні той день, коли ми можемо офіційно презентувати наш партійний додаток. Це така штука у телефоні, через яку кожен прихильник зможе реально впливати на політику партії.

GooglePlay та AppleStore

Додаток партії "Демократична Сокира" це унікальна в світі система партійного голосування у вашому смартфоні. Ви голосуєте тут і зараз і прийняті рішення стають офіційною позицією та реальними планами дій партії. Вам важко повірити? Знайте - нам теж.

Але всі голосування у додатку відбуваються відкрито і прозоро, кожен голос фіксується на блокчейні з відкритим доступом для уникнення фальсифікацій та контролю за результатами підрахунку голосів. Ось вам і е-партія.

Кожен прихильник партії може обирати головні напрямки діяльності партії, затверджувати ініціативи та програм, плани дій та протидій, впливати на склад керівництва «Демократичної Сокири» тощо. Більш докладно правила розписані всередині самого додатку.

Що ще може робити прихильник за допомогою додатку: голосувати за виключення з партії та за укладання союзів з іншими силами. Також можна коригувати реакцію партії на важливі події, законопроекти, ініціативи та зашквари влади, політичних сил та окремих фігур.

Наш партійний додаток - це інструмент прийняття рішень, а не профанація. Партія не зможе відмовитись виконувати те, що вирішено резолютивним голосуванням в Додатку. Ми зможемо власноруч керувати своєю політичною вагою та прокачувати власний партійний статус. Для цього тепер не потрібні валізи грошей чи впливовий батьком з впливовими знайомими.

Ваш Голос - пряма пропорція до вашого внеску в розвиток та діяльність партії. За участь у наших акціях, донати на розвиток, професійну та волонтерську допомогу вам нараховуються одиниці Ваги Голосу. Чим більше допомагаєш партії - тим більше впливу на неї маєш.

Якщо ти, шановний друже, вже здійснив певну вагому діяльність на користь партії, і можеш допомогти нам хоч якось в цьому пересвідчитися - будь ласка, пиши на sokyra@sokyra.party, зарахуємо тобі вагу голосу. Треба у вільній формі розповісти, скільки ти заробив талерів та за що - і їхній повний еквівалент буде зараховано у додатку.

В нас є приблизно місяць на те, щоб всі-всі активісти та донори “Демократичної Сокири” отримали свій внесок за весь час існування нашої організації з часу її оголошення. У цей період ми будемо проводити в основному консультативні голосування, а не резолютивні.

А тепер дивись. Країна переживає не найкращі часи. І одна з причин того: олігархічні партії, багато олігархічних партій, дууууже багато олігархічних партій. І прихильник олігархічних партій взагалі не має впливу на свою політсилу. Яким би наполегливим та працьовитим він не був. Що ми пропонуємо? Забудь про решту партій. Іди до нас. Ми не олігархи і це легко перевірити. Ти можеш долучатись і впливати на прийняття рішення і це легко зробити.

Як? Завантаж наш додаток.

Ваша Партія.

P.S. Якщо знайдеш глюки в нашому додатку - пиши на appmanager@sokyra.party. Розберемося. Помилок та багів ще дуже багато. Ми знаємо, що додаток поки що дуже недосконалий, але є правило: “Якщо тобі не соромно за першу версію твого продукту, то ти надто затягнув з релізом”.

ДемСокира, Политика

Previous post Next post
Up