Благоволители

Jul 24, 2019 07:53


"Президент Росії Володимир Путін підписав проєкт поправок до Кримінально-виконавчого кодексу, згідно з яким в Росії дозволять відкривати філії колоній при великих підприємствах або державних будівництвах. Документ опубліковано на порталі правових ініціатив.

...

Також документ передбачає створення спеціальних гуртожитків для засуджених до примусових робіт.
Закон набуває чинності 1 січня 2020 року".

Прогнозував такий крок ще кілька років тому, та вартість цього прогнозу незначана через очевидність - безкоштовна робоча сила це один з небагатьох внутрішніх резервів, які у них залишились, і які, рано чи пізно, довелося би використовувати цій державі гібридно фашистського типу в умовах санкцій.

Але, на мою думку, аналогіі з Гулагом не зовсім вірні, оскільки це, в результаті, трансформується в модель опробовану нацистською Німеччиною. Коли не лише державні, але й приватні корпораціі використовували безкоштовну працю єврейських бранців, і заробили на цьому величезні статки. Список Шиндлера пам"ятаєте? Шиндлер був власником бізнесу, який використовував цю схему, але, таким чином, врятував безліч життів людей, які через непрацездатність мали бути знищеними на фабриках смерті. Залишається вгадати, кому тепер готують роль євреів.

Микола Ганіч

Днище.рф, Пиздец

Previous post Next post
Up