Несамовите нонстопове волаліті

May 15, 2019 19:50

Кароч стоїть собі в Луганській області містечко, героїчно звільнене нашими військами в 2014 році. Містечку цьому дісталось від братерської любові не дуже, так, по околицям побухало, тому традиційно для таких містечок сєпари не перевиховались. Так, пересіділи з рік, побачили що навіть організатори референдумів далі сидять в міськраді, і далі продовжили бути сєпарами. Ну такими, соціалізованними, з тих що постять Дубінского, дивляться Шарія і наярюють на немиту голову Монтян. Ви їх знаєте 😂

В містечку живе один наш воювака. Одружився на місцевій кралі і розпочав повзучу українізацію, що теж є типовим для цієї території. І є в нього сусід - сєпар. Сєпар сприйняв обрання Володимира Зеленського як і решта сєпарів - переможенькою проросійського реваншу, і почав писати воюваці гнєвниє посланія, що мол кінчилась ваша влада, зараз "наші прийдуть" і тапки вам усім, цепниє пси бандєравского рєжиму. Причому сам розпочинати репресії чомусь не хоче, все покладає на загадкових "наших", скотиняка боягузлива.

Кароч якісь невідомі патріоти поволали з цього мамкіного репрессора, запилили фейкову сторінку Зеленського і написали йому в камєнти "шо ти чорт ссикливий гадіш тут, я приїду зараз сам і ноги тобі відірву". Результат на скріні.



Я завжди казав і кажу. Не кожний ідіот - сєпар. Але кожний сєпар - ідіот.

Anton Kolumbet

Ой всё!, Приколы

Previous post Next post
Up