Гніву пост

Apr 11, 2019 20:23


Напишу гнівний пост! Заздалегідь перепрошую, буду старатися здержуватися від ненормативної лексики.

Сьогодні прочитав у фейсбуці новину, що, Зеленський запропонував (як звичайно, у відео зверненні) провести дебати з Порошенком у вигляді телемосту!!!!

У мене питання, як у громадянина України, людини, яка старається жити по законам України та законам Божим,

- Скільки ще оця ЗЕлена воша буде стрибать?

- Скільки ще оця кокаїнова нарколига буде встановлювати якісь свої правила? Ти хто, блін, такий?

- Захотіло аналізи! Порошенко здав аналізи в двох українських державних компаніях, в двох незалежних приватних компаніях, потім ще й у ВАДА! У ВАДА, Карл! ВОНО не здало!

- Захотіло дебати на стадіоні (що суперечить законодавству і, як то кажуть, проти всіх законів фізики)! Порошенко виклик прийняв, згоду дав! ВОНО вже не хоче, морозиться!

- Тепер, якийсь телемост….

Ще раз, Вова, ти хто, блін, такий?

Хто тобі дав право принижувать Президента? Хто тоді дав право глузувати і ображати ЛЮДИНУ, яка просто на очах постаріла і посивіла за ці 5 років війни? Яка прийняла країну у в карай скрутному становищі, не здала її ворогові, яка півтора мільярда власних коштів витратила на благочинність і розбудову армії, в той час коли ти розбудовував російську кіноіндустрію, коли ти заробляв гроші на корпоративах у олігархів і переводив їх на «офшорний» Кіпр!

Просте питання! Чого ти не йшов у Президенти у 2014 році? Коли гриміло і палало, коли тьотка Смерть махала косою від Майдана до східних кордонів держави; коли днем за днем захапували українські території, коли матері кожного дня ховали вбитих на фронті своїх синів та дочок.

Ти ж уже тоді був, Вова! Ти ж уже тоді був популярний і крутий мен! Ти стояв з Вакарчуком і Петриненком на Майдані, виносив ранених з Порошенком і Кошулинським, і воював з патріотами на фронті! Чи не стояв? Чи не виносив? Чи не воював? А де ти був, Вова? В росії гастролював, Україну шлюхой обзивав під бурний шквал аплодисментів, ржав про «ебонітові палички»? А ці «Ебонітові палочки» на смерть лізли, щоб ти став доларовим міліонером і жінка твоя субсидію оформила.

Скільки ще ти будеш колотить багатостраждальний український народ?

Скільки ще, ти, «слуга не ясно якого народу», придумаєш квестів, раундів, рівнів твоєї недолугої тупої гри?

Ти в форті БУАЯР?

В чому проблема, Вова? Чого не можна здать аналізи на наркоту, які ти ж сам хотів? Здай, зніми всі питання і люди про це забудуть на другий день!

Чого не можна провести дебати як в нормальній цивілізованій європейській країні, відповідно до чинного законодавства України! Проведи їх, зніми це питання і люди теж забудуть це дуже скоро!

Хочеш перемогти на президентських виборах? Перемагай! Чесно, законно, з дотриманням всіх законних процедур! Ти ж ГАРАНТОМ хочеш буть, чи ким?

Що ти можеш мені, батькові двох дочок, ГАРАНТУВАТЬ?

Чесно, гном дістав! Дістав уже всіх! Всіх, хто може хоч трохи мислить і аналізувать! Та Янукович не ховався від преси, від людей, ходив із Ющенком на дебати!!!

Все! Вибачаюсь за емоції! Але всьому є край!

Боюсь завтра відкрить фейсбук і прочитать: «Зеленський пропонує позмагатись, хто бистріше їсть пельмені, хто швидше пробіжить по пенькам у Межигір’ї, кинуть на «камінь, ножніци, бумага», або й, не приведи Господи, помірять лінійкою у кого більший...

Тримайтесь, пане Президенте, народ з Вами, яким би результатом не закінчилися ці вибори!!!

Сергій Рубан

Зеленский, Мрази, Политика

Previous post Next post
Up