Втеча від реальності

Apr 01, 2019 19:00


Багато читаю, особливо від опонентів, а що Порошенко робив не так і далі перелік претензій. Товариство, дивіться: вже не кажу, що як зібрати всі вимоги, то вони не тільки часто суперечать чинному законодавству, але й одна одній. Я про інше. У опонентів були свої політичні лідери, і були гасла, ось результат:

радикальні націоналісти з вимогами до Порошенка всьо атабрать і паделіть без суду - 1.65%

нестерпні тарифи 24-7 і зубожіння, влада наживається на війні - 13,38%

мародери в армії, свинарчуки скрізь, а я настоящий палковнік поборю корупцію чесних більше зі мною всі активісти - 6.99%

ця влада олігархів, ми радикали, за нами село, землю не продавати, всіх на вила - 5.46%

Товариство опонентів, ви просто теж зрозумійте, що ось всі ці ваші "хочу" і вимоги про те, як би все мало бути - програли клоуну, і програли більше, ніж ПП

Усвідомте, що 30% набирає видуманий персонаж Голобородько, який насправді є тим, ким п'ять років намагався показати Порошенка - Зеленський бухий перед журналістами, весь в офшорах, у нього бізнес з РФ, риги у спонсорах, і рука олігарха у сраці. Плюс в нього ще й віллу в Італії знайшли.

Розумієте? Як виявилось, ось всі ці нестерпні тарифи, антикорупція, вила, догаварняки з алігархами, все це пролетіло навіть повз другий тур. Населення голосує за видумку "Слуга народу", і не бажає розібратись, що це видумка, а реальність інша. Реальність - більшість не має поняття в реальному стані речей, їй байдуже і дагаварняки, і сойдемся на срєдінє, і повна залежність від олігарха, і офшори.

Чому так?

Ну я напишу - результат роботи ЗМІ - люди тупі, такими їх роблять найбільші інформаційні площадки. Більшість не може у 2+2, бо в боротьбі за політичні бонуси різні групи взаємовиключними параграфами повністю винесли населенню мозги. Дніпропетровська область - скільки садочків, доріг, шкіл і т.д. - подивіться результат. Подивіться, як голосували військові.

Правда така: щоб отримати перемогу, ПП повинен був отримати контроль за головними телеканалами, і далі не важливо, що робити, Зеленський взагалі ржав зі всіх нас. Важливо - як тебе покажуть. Все. Бо не реформи, антикорупція впливають на пасивну більшість, а те, як це все пасивній більшості подадуть з ящика. Звідси - я би радив зараз сперечатись не про "не того звільнив", "не так глянув", "не з тим домовлявся", "не така реформа", "не така антикорупція", а подумати, як за цей короткий період отримати голоси людей, які вірять у видуманих Голобородьків, бо таких дохера.

Богдан Карпенко

Зеленский, Медиапиздота, Политика

Previous post Next post
Up