Leave a comment

rvun January 3 2018, 19:28:25 UTC
По уму - треба визнати шо цю систему не зміниш і не зламаєш, всіх представників цієї порочної системи звільнити назавжди з закріпленням статусу в законодавстві "був суддьою до 20хх року - не можеш обіймати ні яких державних посад пожиттєво, так само, як і обиратися в представницькі органи", брати дохуя грошей з бюджету і звати на держслужбу таких персонажів, як спецпрокурор Мюллер чи ще хтось, у кого великий юридичний досвід і незаплямована репутація. І ці люди мають тут відпрацювати 20 років, поки набрані у наступний рік першокурсники ці ж 20 років не попрацюють під їх керівництвом судовими служками. Чогось в техніці все дуже просто - відправляємо студента вчитись, він вертається, беремо таких п'ять, до них беремо успішного професіонала в керівники - все працює. Але ж тут компетенція на поверхні або працює техніка, або бізнес-проєбізнес. Проте тільки мова заходе за керівників, правоохоронців, суддів - ой, простих рішень не буває, шо ж ці шакали будуть робити, якшо ми їх всіх оптом звільнимо і дамо пожиттєвий вовчий білет. У Віктора Трегуба викревлений погляд на реальність, через то замість того, щоб відсікти зайве і отримати єдино-вірне він оце розводете графоманію на 100500 знаків нудного тексту. Єдине з чим згоден - винуватість чи не винуватість має визначати слідство й суд, монополія на насильство має бути в держави і вона має опиздюлювати громадян, які з цим не згодні.

Reply

mifmaster January 3 2018, 20:47:18 UTC
"шо ж ці шакали будуть робити, якшо ми їх всіх оптом звільнимо і дамо пожиттєвий вовчий білет"
Те й що інші, яких звільнили до того - подадуть у європейський суд по правам людини за неправомірне звільнення. Вже з десяток об'єдналися й встигли виграти справу і тепер держава їм повинна компенсувати моральну шкоду, ще й пенсії платити. Коротше розстріл схоже єдиний вихід ;)

Reply

rvun January 3 2018, 20:51:33 UTC
я вважаю шо в цій справі моральна компенсація і пенсія цілком прийнятні откупні. А ті хто стає на шлях розстрілів - вони вже не звертають і не зупиняються. Я б не хотів цього. Та й Фортуна - продажна шльондра, сьогодні ми стріляємо їх, а взавтра виборці януковоща виберуть гепу, допу, бойка чи ше якогось утирка президентом - прошу моншер до стінки. Я шота сам не хочу і інших би відмовив.

Reply

pachetiow January 3 2018, 21:23:39 UTC
Ну то поки що, поки тебе прямо не торкнулося наше правосуддя всією своєю повнотою, а не дай бог потрапиш у подібну ситуацію, чи рідні потраплять, то заспіваєш по-іншому. Чужа проблема завжди легша ніж особиста.

Reply

rvun January 3 2018, 21:34:56 UTC
Золоті слова. Проте ви все ж оце їми зараз пропагуєте розстріли без суда і слідства. Може воно й потрібно, проте хай загал займається таким справами без моєї участі. Я скоріш піду захищати презумцію невинності для сотні суддів, між якими може бути один невинний поміж винних, ніж погоджуся, аби їх взяли й пустили в розпил лише через приналежність до соціальної групи. Звіняйте, але я шляхами комуняк не ходок.

Reply

pachetiow January 3 2018, 22:24:00 UTC
Ну таке. Класична умовна ситуація. Вбили близьку вам людину, перед вами двоє, точно знаєте що серед них є вбивця, 2 варіанти - або відпустити обох, або покарати обох.
Тут комунізм ні до чого, це можна сказати закон виживання, ти або тебе, ну і судді точно не соціальна група, каста, закрита, підла, гнила і злочинна.

Reply

mifmaster January 3 2018, 21:34:14 UTC
Якщо хтось почав когось стріляти, то зазвичай вибори носять вже цілком декоративний характер. Проте інші закономірності революцій й тоталітарних режимів ніхто не відміняв. Тому цілко згоден. Але хотілося б щоб "скрутна доля" наших хабарників хвилювала європейських правозахисників так само, як доля китайських.

Reply


Leave a comment

Up