Kulttuuria

Dec 19, 2010 19:03

Tällä viikolla oon käynyt katsomassa:




Hamburger Börs

Mentiin koulusta Turkuun ja aamupäivä meni Logomon nurkilla pyöriessä. Illalla mentiin sitten teatteriin, ja voin vaan sanoa, että oli viimeinen kerta kun lähden mein ryhmän kanssa teatteriin. Ookoo, voin olla ehkä vähän natsi tän asian kanssa, mutta mun mielestä teatteriin pitäis pukeutua vähän siistimmin, eikä tulla collareilla ja hupparilla, kuten eräät. Eikä teatterissa kuulu syödä esityksen aikana. Mut eeeenivei:

Mä en tajunnut tota näytelmää, mun mielestä se oli huonosti tehty ja siinä oli liikaa kaikkea. En kyllä tainnut kuulua ihan kohderyhmään, ja se olis ollut paljon parempi jos olisi tehnyt jotain taustatutkimusta jolloin ois voinut tajutakkin jotain. Toisaalta, mun mielestä jotkut asiat olis kyl voinut selittää just mun kaltaisten ihmisten takia muuallakin kuin käsiohjelmassa, jota kukaan ei edes ostanut. Että jee. Ja ne olis voinut kans päättää mitä elementtejä ne halus käyttää, koska siinä oltiin käytetty taikatemppuja, tanssia, sirkusta, laulua (joka kallistu tosi helposti oopperaan sen naisen takia) ja lavalle oli tungettu kans bändi, jonka takia niistä lauluista ei saanut saada mitään selvää. Ja mun teki mieli kuristaa se kokki, koska a) sen roolilla ei ollut mitään virkaa ja b) se tunki ittensä koko ajan mukaan vaikka sitä ei ees tarvittu. Onneks liput makso vaan 6e, saatiin vähän käytettyy henkilökunta alennusta, hehehehe.

http://vimeo.com/15361954

Mua kans häiritsee se, että siinä esityksessä mikä me mentiin katsomaan, ei ollut tota naista näyttelemessä pääosaa vaan joku toinen.




Kaaos

Tän kävin kattomassa iskän kanssa eilen, ja eiiii helvetti kun oli hyvä. Tässä oli vaan kolme näyttelijää, joten ne joutu tekeen tosi paljon kaksoisrooleja. Etenkin Kirsi Tarvainen miehenä oli ihan loistavaa seurattavaa. Vaikka siinä oli tosi raskaita aiheita niin silti siitä oltiin saatu tehtyä tosi kevyt ja helppo seurattava. Ei sitä ees aina tajunnut, että siinä kuvailtiin masennuksen eri versioita yms., kun nauratti koko ajan niin helvetisti.
Previous post Next post
Up