осень mf

Nov 10, 2018 23:49

мне смешно от того, как все начали спрашивать, в порядке ли я, после удаления твиттера. ребята, я правда сейчас куда более в порядке, чем была в последние пару недель.

щоосені навколо мене закручується вир.

осінь - дуже особлива пора; all kinds of weird shit happen. кожна осінь, так уже повелося, ділить усе, чого вдалося досягти, надвоє - і якщо досягти вдалося нуль, то в нулі ти не лишишся всупереч логіці, це навіть гірше - в такому випадку від тебе ця пора все одно віджере та ще й копняка дасть на прощання.
щоосені як не шиза накриє, то якийсь піздєц станеться - і в цьому сенсі теперішня не стала винятком.

але!
цього разу все інакше - як мінімум тому, що я нефігово наростила ресурсів і опор за цей рік, і тепер відкрилася друга, додаткова опція - можна не страждати.

навколо мене, звісно, закрутився вир; а я цього як завжди і не помітила.
поворотною точкою стала ситуація, коли я впала. ніщо так не повертає в себе і тут-і-зараз, як коли прилітає вже фізично.
кілька днів пішло на те, щоб сфокусуватися на собі, думати і відчувати; тут-то мене і догнало усе, що встигло замкнути коло: смерть діда, побутовий хаос і сміття, забуті щури, люди, яких я бачила знову і знову і знову, забуваючи про себе, твітер, який віджирав стільки мого часу, даючи так мало натомість, навчання, за яке ніяк не сяду, хоча це те, чого справді наміром потребую, домашні клопоти, які перестали приносити задоволення після того як я на них забила, відсутність аромапаличок навіть і щурячих довготривалих заготовок, фінансова ситуація, відсутність поруч Влада, відсутність тілесності (нахуй навіть секс, I'm starving for cuddling and making out), спалахи захоплення від короткотривалих контактів, які перекривали рівне світло довготривалих, відсутність Співрозмовника на постійній основі (і через моє ж зістрибування з намагань інших вибудувати зі мною зв'язки, навіть тих кому дуже симпатизую), і звісно ж, намагання зібрати все докупи, не стаючи із цим списком face to face.

я їбала. давайте спочатку.

зробити домашні справи
прогрес з навчанням
підтягнути корисні звички під нинішні реалії
нормально спати
турбота про себе
зустрічі.

ніхто нахуй не зустріне мене, поки я сама себе не зустріну.
виключення складає хіба що дівчинка, і то тому що я обіцяла їй джем.
мені набридли люди, мені набридли наркотики, мені набридло усе, що відволікало мене від себе, я скучила.

а ще я таки не хочу стригти волосся, хоч воно уродсько відросте.

Dixi.

нотатки на полях життя, никогда такого не было и вот опять

Previous post Next post
Up