Головна риса українців

Dec 12, 2020 14:49

Інфантильність.
Інфантильність - це не лише відставання у розумовому розвитку. Це прагнення уникнути будь-якої відповідальності. На роботі, удома і в соціумі. Це дорослі дяді й тітоньки, які народжують власних дітей, але самі залишаються за інтелектом та психологією дітьми.

"Хто з`їв варення?"
"Це не я", - розмазуючи варення по пиці, відповідає дитина.
Тут так само.
"Хто обрав це чудо президентом (депутатом)"?
"Це не я. Я за нього не голосував".
Гадаєте, це тільки зараз? Так само навесні 2014 я в Луганську не міг знайти тих, хто голосував за Януковича.

Інфантил має ще одну особливість. Він не хоче вчитися. Він хоче гратися. Здобуття освіти, удосконалення професійних навичок, розширення кругозору - це не для нього. Для нього - "прикольні відосики", концерти "Поющих трусов" та "95 квартала", за які він готовий платити шалені гроші, як маленький хлопчик віддає за копійчаного півника на паличці усі свої кишенькові гроші.

Яскравий приклад інфантила - Буратіно, який продав буквар за 4 сольдо аби потрапити на шоу. Який закопав усі свої гроші на Полі чудес в країні дурнів. Який свято вірив в існування чудес. Який вважав, що можна якось прожити, не працюючи.
І який вважав себе наймудрішим, і постійно повторював "Шукай дурника".

Їх у нас якраз 3/4 населення. Ті самі 75%. І знайшлися лисичка Аліса, та котик Базиліо, які використали ці якості інфантилів. Як не обдурити дурника, який сам радий обдурюватися?

Павло Бондаренко

Кросспостинг с ресурса, не находящегося под колпаком Лубянки: http://hozar.dreamwidth.org/
Возможность комментировать открыта только там: https://hozar.dreamwidth.org/700433.html.

украинцы

Previous post Next post
Up