Бійцям внутрішнього фронту

Jun 03, 2018 19:34

Гризіться між собою, хто ж заборонить?

У нас демократія вищого рівня. Війна з собою. При ній, гризня між вчорашніми своїми - цілком собі «здобута» норма. З розстрільними списками, обіцянкою ліхтарів і мотузок, і з дружньою різаниною і стріляниною в перспективі..

Роздеріть все, вже до дрібних клаптиків. Ностальгує кожен про своє.. Про свою війну - справжнісіньку, не як у інших (на яку ви (правда-правда) повернетеся, раптом що - рюкзак_стоіть_на поготові).
Діліться на табори і групи, а потім ще раз, а потім ще і ще.. І не забувайте звинувачувати, зневажати і насміхатися над тими, хто вчора був поруч.

Називайте один одного «порохоботами», «зрадофілами», «мусорами», «потріотами», і всім нескінченним набором ярликів і бірок. Відстоюйте своє фанатичне, і закривайте очі навіть на правильне чуже.
Діліть правду. Виокремлюйте її до кристального стану, коли вона буде у вас єдино вірною. Мільйони правд, кожному - своя!

Займайтеся захоплюючим полюванням за помилками один-одного. Витягуйте їх назовні, переходьте межі розумного, перебільшуйте, множте, розтягуйте в часі.. Чи не допомагайте - бийте і добивайте. Робіть з кожної чужої мухи слона. А своїх слонів фарбуйте в необхідний праведний камуфляж, і втюхують як основу світобудови..

Знаходьте будь-який привід для ворожнечі. Найбільшу дрібницю оголошуйте смертельним гріхом. Будь-яке, відмінне від вашого, думку - єрессю. Діліться за будь якою відмінною ознакою. Ніколи не визнавайте помилок і власної провини. Доводьте будь-який спір до абсурдного побоїща.

Обов'язково любуйтесь всім цим. Будьте нарцисом - на вас всі дивляться, вам потрібно визнання за всяку ціну. Час згуртованих рядів пройшов - нескінченне поле нарцисів наш нинішній стан. «Кожному нарцису окреме поле» - наш наступний етап..

Вербуйте союзників і адептів - завтра, коли «розмежування» відбудеться в черговий раз, з них вийдуть відмінні вороги і мішені.

Звинувачуйте один одного в роботі на ворога. Це - свята правда. Воюючи один з одним, ви, один хрін, працюєте на нього - так чи інакше.

Розірвіть вже, нарешті, все, за що ви так напружено б'єтеся.

Вам не подобається влада? В такому стані вас буде грати і мати будь-яка влада. І існуюча. І будь-яка наступна. Тому, що при такому розкладі, наверх обов'язково спливе те, що повинно випливати за законами фізики, при будь-яких гаслах і програмах.

У перервах між бійкою, не забувайте поскаржитися на те, що «в цій країні не буде нічого хорошого». І тонко (або товсто) натякніть на думки про від'їзд. Причому і ті, хто може це зробити, і ті, хто там нахрен не потрібний. Покажіть як ви охиренно втомилися (боротися). І готові плюнути на всіх і піти.

Під шум міжусобної бійки з вами можна робити все, що завгодно. Зовні і зсередини.
Ні, не так. З вами роблять все, що завгодно. Кожен день. І, найголовніше, ви це бачите. Тільки не в дзеркалі, а в діях ваших множаться опоненти і вороги із числа вже колишніх друзів.
І спільними зусиллями - продовжує існувати те, проти чого, власне, і йде боротьба.

До недобитого старого гівна, додаються його осмілівші шматки, і липнуть на всі органи управління механізмом країни. Повзучий реванш переходить в стадію бадьорого кроку. ТОВ «Правосуддя», і ведуть до нього структури, продовжують повертатися до ситно старого формату.

Слово «корупція» стає смішним і непристойним. Просто, знову починають "брати" все, у кого є можливість - спосіб життя такий. І ВСЯ існуюча нині боротьба за владу - боротьба за те, щоб стати головою цього моторошного, але цілком собі дійного монстра.

Ви їм потрібні. Щоб допомогти передавити один одного.
Під хрускіт попкорну біля телевізорів «байдужих». І під дзвін келихів «з того боку».

Ви знаходите нам все нових і нових ворогів - реальних, або існуючих лише в вашій голові. Перш за все, ви апелюєте до нас, закликаєте до участі в ваших «внутрішніх війнах», а після - гидливо махаєте рукою в бік фронту, і йдете виносити мозок ветеранам.

Продовжуйте процес. Ви на вірному шляху.

автор

Кросспостинг с ресурса, не находящегося под колпаком Лубянки: http://hozar.dreamwidth.org/
Возможность комментировать открыта только там: https://hozar.dreamwidth.org/532906.html.

украинцы

Previous post Next post
Up