(no subject)

Apr 11, 2007 17:04

'NOBODY AT HOME FOR SEVEN DAYS, except a gay student' BLUES

DAY 1

atsirandu Naujojoje Vilnoje su tikslu pasimokyti. kad smagiau butu, nusiperkam alaus. po buteliuka, graziai. imant man iskrenta vienas alaus butelys, o pro sali einantis skustaplaukis-su-adidas-padielka issiviepia ir parodo aukstyn iskelta nyksti. ramiai, su israiska nothin-happened nueinam prie kasos.
namie pas drauge atsiverciam matematikos bilietus, ir tuo viskas pasibaigia/prasideda. paskambina jos draugas, ir svarstom dilema, kur gerti - psichuskes kiemely ar jos kambary. mes abu uz jos kambary. paimam kontrastingai: 4,7 turio proc. / 7 turio proc.
namo negriztu, suni uzmirstu. vakaro akcentas - gal tris valandas kalbejom tik angliskai, kas uzveze. tuo metu net sms visiem rasiau in English (t.y. kvietimus i rytoju).

DAY 2

jau namie, negerai jauciuosi, bet vakarejant bukle gereja. ateina klasiokas, ir atnesa Adler Bock. ateina dar vienas, po to ateina DAR ir DAR ir DAAAAAAARR. su trukdziais, kai autu varo, viskas ok, bet kai su masina, TAI TOKIA SUNKENYBE YRA NUPASAKOTI. mobilaus rysis trukineja, Agn nieko nesupranta, o gal as labiau (dar kazkur kazko jie laukia). bet veliau jos bf nubloskia ja nuo mobo ir OMG MES SUSISNEKAM - suprantu kur jie, ir vaizdziai (tarkim, ok?) nupasakoju kaip rasti ta kavila Maxima su vienu X ir mano buta. atvaziave jie paskambina telefonspyne ir sako "Policija cia, ILEISKIT" (pranasingas zenklas, yeah). as nusijuokiu ir zviegiu PAGALIAUUUU JUUUS.
veliau viskas vyksta belenkaip, visur rukoma, visur DRINKS, MUSIC! (<---- citata is Pulp Fiction).
a few facts:
* kompas karts nuo karto issijungia, jam kazkas blogai. tada zmones imdavo rekt AAA ELEKTRA DINGO. ir siuo metu jis gali issijungt, ir rasliava pradings.
* laipoma pro langa i balkona. you know, ieini i kambari is balkono, iseini is kambario, ir vel ieini is balkono.
* fenu dziovinti tarpkojai ir krutines.
* atvaziave mentai, kvailiai kaimynai pabijojo matyt ateiti patys ir perspeti. mentai sako "kur seimininke", "labai blogai baigsis", "duok dokumenta". mes sakom "supratom!", o jie atsako "nieko jus nesupratot".
* pritrukus isgertas mano mamos bariukas, kuriame buvo: truputis Brendzio, truputis Finlandios degtines ir truputis Ledo degtines. cia siaip blogai. 
* EDIT: leisim singla -  video  http://download.yousendit.com/82D736897E7D67F8 audio http://download.yousendit.com/965D0D4B0BFE3C9E
* palikti trys ziebtuveliai, ruzavas sketis ir akiniai. bei uz spintos uzkrites cigareciu pakelis.

DAY 3

like zmones man (ir sau) isvire valgyt ir nesuplove indu isejo.
gaivaliojames su Jor ant sofos, nesveikai valgant ir geriant sultis.
lekstu Holivudiniu filmu diena.

DAY 4

Lietuvos istorija ir daug rukymo. dar turiu Adler Bock. yay!
blem, taip grauzia sazine, kad nesimokau, nors sok pro langa.
Previous post Next post
Up