watch out!

Jan 21, 2007 10:10

haha, jau vakar buvau atsidarius LJ update langa, bet nuejau ziuret eurovizijos atrankos ir taip jis liko tuscias. o ten siaubinga. no comments. Sciogolevaite dainuos Sinickio daina (WTF?) ir dar jis lyg su viena latviu grupe kazka darys. vienzo.
Pravda Pravda Pravda. nuejau ten jau normal-drunk, zmoniu DAUG. dar pries tai nusipirkom brendzio ir kolos, kad ten butu ka veikti. zmones - snobai, bet dauguma geraja prasme. tokie stylish and all. gaila, kad nefotkinau, brendis man rupejo labiau. ir muzika buvo geris, visi, nes to messiah-reperio nemaciau, kazkur buvau isejus, gal rukyt, ko pasekmeje igavau auksciausio lygio sloga ir gerkles skausma bei kosuli. OHYEAH. gravel grojo paskutiniai, dvi negirdetas dainas, dzerzgiant gitarom ir vokalui mazai girdintis. just superb.
dar galvoju galvoju, ir suprantu, kad tiesiog nieko negaliu atsiminti, atminties skyles :D tik prisimenu kai skubedama prie scenos uzkliuvau UZ-LABAI-NE-VIETOJ-PADETO scenos a lia itvirtinimo, vamzdzio tokio, ir dribau :D turejo atrodyti ispudingai, dar daba skauda koja ir ranka. i didn't need to drink so much. tas kritimas, tai buvo toks mazdaug kaip Agneles per Roko naktis uzkliuvimas uz palatkiu itvirtinimu :D bet bent jau jinai krito mazai zmoniu matant, tamsoj ir ant manes, minkstai :D







einu, tipo, gydytis, gargaliuoti druska. aaa, ir dar istorija.

beje, MUR man isrinko jau pora i ta kazkoki valentadieni. SHHH, kodel as ten rasiau apie gerima ir rukyma. isrinko alkoholika kazkoki, 20meti. ir galejau rasyti nuo 17 m, o ne nuo 18,5. nes ten 17meciu visai nieko yra. vienzo nr2.

foto, pravda, sloga

Previous post Next post
Up