(no subject)

Oct 07, 2006 19:23

sita taisykle - kai ko nors nesitiki labiausiai, tas ir ivyksta - man pasitvirtino 101 karta. gal net daugiau. rimtai.
siandien 6tadieni galvojau praleisiu ramiai besimokydama istorija, bet... staiga gavau kvietima i baikeriu sezono uzdaryma. ne siaip. o vaziuoti ju kolonoj per vilniaus centra i trakus. toks vienas pazistamas pasake, kad turi laisva uzpakaline sedyne ant savo motociklo ir pakviete kartu su juo vaziuoti. TAI KAIP AS GALECIAU NESUTIKTI??? paklausiau mamos, tai jin, prisiskaicius "Lietuvos ryte" apie motociklu avarijas ir kaip ten zmones netenka koju, man neleido. na tada as pasakiau, kad vaziuoju tik siaip paziureti i motociklus.
is esmes buvo taip, kad mane su motociklu pasieme nuo Tarybiniu Cebureku prie namu, ir vaziavom i Siemens arenos aikste, kur buvo daaaAAUUUG motociklu, daaaug beprociu, vazinejanciu ant vieno rato ir daranciu gumos apskritimus ant asfalto. dar buvo Ignas is Agnes sodybos :)
padarem kazkiek foto, ir visa KOLONA po truputi pajudejo link Traku per Vilniu. buvo juokinga, kaip visokie mopedukai ir motoreliukai stovejo prieky kolonos, kur turejo buti visokie baikeriu klubai. na gerai gerai, tarkim as nepasikeliau, tarkim.
motociklas, kuriuo vaziavom vilnius-trakai-vilnius. vidutinis greitis 70km/h. keleta kartu buvo 120 km/h ^_^ UNREAL!



motociklas, man labiausiai patikes. paprastas, mielas, matinis harley-Davidson. ta prasme, as tokio noreciau. bet tas pazistamas sake, kad kai issilaikysiu teises motociklui (jaja, jei taip bus kadanors), man jis atiduos/paskolins savaji, nes nori pirkti nauja.



kojAle pasiremti motociklui



Lucky Strike. rukiau ana savaitgali.



ir kaip visada - in the end. galvojom pasilikti Trakuose, bet tam nebuvom labai pasiruose, tai nuvaziavom i soda nerealioj vietoj, sodas-vienas-km-nuo-vilniaus, mazdaug, gal net paciam vilniuj. buvo pilnatis, i ja ziurejom teleskopu ir as maciau KRATERIUS, bet po to nieko nemaciau. ir dar buvo zibaline lempa. (p.s. ten zmogus traukiasi mobiluji telefona)

foto, uzdarymas, bikes, taisykle

Previous post Next post
Up