Підкажіть всьо, шо стосується автомобілів, що варто знати чотирирічному автолюбителю

Mar 31, 2013 20:59

Вельмишановне пансЬтво. Хелп мі, сос мі.

Маю питання стосовно виробників і марок авто.

Оскільки я тільки 10 років ому дізналася, шо марку авто можна дізнатися завдяки значкам на капоті, і оскільки в хаті росте абсолютно серйозний, дотошний, виважений та цікавий потенційний водій (про це він вже абсолютно авторитарно заявляє), то мені потрібно знати таке діло:
1. Які країни виробляють автомобілі?
2. Які країни виробляють які марки?

Бо  язнаю тіко те, що Пежо і Рено - це Франція, Нива, то нашенська, і Феррарі - то Італія. Всьо. Німеччину боюся поплутати - БМВ, Аудіо? А Китай до нас возять? А США чи Англію якусь?

Бо коли їде по вулиці якась машина, то я починаю судорожно Юрасика дьоргати за руку, і показувати в протилежний бік, начебто там мало шо не рожевий слон по небу летить, тіко шоб він не помітив, шо їде якась машина, марки якої він ще не впізнаЄ. Бо якшо я скажу, шо не знаю, шо то за марка і хто її виробляє - то я ж паду ліцом в сніг, ви ж розумієте. Автарітєт в моїй хаті - то вєщ нужна. Навіть ужасно нужна і вкрай необхідна.

Такшо буду вдячна за ваші коменти. Просвіщайте хеппімаму, бо дитина прагне знань

п.с. Нині мій хлопчик заявив, що коли він виросте, то буде мати Москвич. Світло-зелений. Бо Нива теж кльова, але вона темніша-зелена)))) А коли почув, що для того, аби мати машину, потрібно заробити на неї гроші, то був здивований. Бо думав, що маленьким хлопчикам дарують маленькі машинки, більшим - більші (показував розміром з пів себе), а дорослим дядям дарують великі, справжні машини. От тіко хто дарує - не встиг вигадати)))

Юрасик, питаюся, бейбове

Previous post Next post
Up