Я знайшла треки, які мене пруть)))) Ідеальне віддзеркалення нинішнього стану душі. Йохууув

Mar 17, 2013 02:34


Неймовірні мелодії у фільмі "Шоколад". Народ, це те, чого я так довго шукала.
Сам фільм - не з тих, які залишають слід в моїй пам'яті, навіть попри те, що там є мій любимчик - Джонні Депчик, але озвучення стрічки - неймовірний багаж нових слухових вражень. Ці звуки зачіпають всі струночки моєї шальоної та нестримної душі.
Це літні ночі біля ватри, це зоряне небо над головою, це чуттєві танці до мокроти спідньої білизни, це бродячі музиканти в рідному Тернополі в часі моїх студентських веселих років, це мюзикл "Мулен Руж" з Ніколь Кідман, який я могла дивитися десятки разів на добу, це італійська легкість вишуканих кольорових суконь та шарм Франції, який я так мріяла відчути в дитинстві.
Ці саундтреки - то якась горюча суміш, яка змушує серце співати, очі - горіти, а тіло -   бриніти.
Ця музика - то наче абсолютне відображення мого внутрішнього світу, мого настрою і моїх бажань. Давно я вже так не заслуховувала до дюр жодних треків.
Раджу слухати усім, хто в гармонії з собою, кому потрібен ненав'язливий фон для активної праці.
А тим, хто раптом втрачає жар в серці - просто закрийте очі і спробуйте відчути, як кожен інструмент, кожна струна, кожен звук сопілочок спілкується з різними частинами тіла - то пальці перебирають зелень трави, то плечі манять гарячий вітер, то коси спадають струмками на груди, то стегна грають з променями сонця, то стопи вистукують ритм, м'яко співпрацюючи з теплою долівкою.
Якщо ви любите, але не вмієте танцювати - ці треки саме для вас. Вони надихають тіло на рухи.
п.с. Дане повідомлення не стосується чоловіків. Я не знаю, чи здатні ви так само відчувати музику, як жінки. Але, думаю, вам також мало б це сподобатися, якшо ви потребуєте спокою, миру і тепла в області... всього тіла))))
Слухайте і насолоджуйтеся так, як насолоджуюся я)))
пп.сс. Більше треків у мене ВКонтактах. Або гугліть - саундтреки до фільму "Шоколад"

image Click to view

враження, тішуся, кохаю, крейзі

Previous post Next post
Up