просто п'ятниця. 14-те

Nov 15, 2014 00:40


Бувають такі дні, що здається наче весь світ проти тебе. А насправді всі проблєми лише від недосипання і фізичного перевантаження.
Так, ручку в дверях в таксі я поламала випадково. І дрібні побутові прилади також. І машина мене ледво не збила випадково. І потрібні дорогі речі я гублю випадково. І в людях розчаровуюся також з цієї ж причини. І погода стала неприємною також. І навіть сайт сінемасіті не працює, бо нині ж не мій день)))
Короче "ніхтомененелюбить", "нікомуянетреба" і "ясамийбльнойчілавєквмірє" - то всьо про мене щас))))
Буває. Головне - коли матимете паганий настрій, як я і їстимете піцу - знімайте етикетку. Бо я нині вже попала))))

=>>>

=>>> =>>> =>>>
=>>> Коли я перевтомлююся, то називаю цей беземоційний, правдорубний і цинічний відтинок часу: "мені зле". Так от, коли мені зле, я їм солоне і солодке одночасно. Приправляючи все якоюсь фаст-фудною чи хімічною, шкідливою гидотою.
Оскільки нині в найближчому цілодобовому чопку не знайшлося арахісового масла і ікри з копченим лососем, то довелося набрати соленого арахісу, чіпсів зі смаком краба, кокосових тістечок і трикутного шматка гидотної піци.
Бажання якнайшвидше "закинутися" дозою було настіко великим, шо піцу я почала їсти одразу ж в магазині. І всьо наче кльово, даже наче смачно вийшло, от тіко аж під під'їздом, в світлі лямпочки над дверима я побачила, що спорола з піцою ще й пів етикетки.
WTF, я вас питаю, шановні виробники "одноразових" піц??? Якого такого класти етикетки про назву піци, склад, виробника та дату виготовлення не НА целофан, а ПІД? Нє, ну папір у вас добрий, мабуть мелований - з кальцієм, то даже корисно для малоглубінових кобіт, но всьо же - нашо етикетку ліпити по живій піці?
Де логіка?

сумую, коли без тебе я, крейзі

Previous post Next post
Up