збиралася нині на найгламурнішу подію року...

May 17, 2014 00:06

Хто не знає, то нині в Тернополі проходить грандіозне свято моди - "Тернопільські дні моди". Як і минулоріч, приїжджає сам Андре Тан, зірки та імениті дизайнери.

ЛюПка спозаранку навалила туші на вії, надягла найпараднішу сукню, взула новенькі туфельки та любімі смарагдового кольору колготи, і пошпацерувала на роботу, час від часу згадуючи приємні враження від минулорічних світлих, яскравих, гламурних та веселих "тижнів". Працювала в очікуванні приємного вечора з присмаком легкої розкоші по-тернопільськи (ну по міщанськи тобто ;) )
Але один "приємний" телефонний дзвіночок і фраза "Я не зможу побути з дітьми" - і всі моди, і тижні по-тернопільськи "ідуть спати".
Попленталася, як дурепа, на каблуках, в міні-сукенці, по Юру в дитсадок...

Єдине тішить, шо хоч хтось мене таку красіву нині в місті побачив, коли я, як дика антилопа бігла на чергову зустріч, перестрибуючи та ковзаючись на бруківці бульвару Шевченка на своїх хай і невисоких, але новеньких підборах. Хоча, власне, тішить не те, що побачив, а те, що передзвонив і сказав, що незважаючи на те, що я посеред Центру смикала донизу свою міні сукенку (якій ніяке смикання і так не поможе), всеодно вигляд маю чудесний.

хронологія, сумую, зла

Previous post Next post
Up