Етно Гастро Ено ЗакарпаттяЕно-гастрономічний вечір для поціновувачів крафтових продуктів від закарпатських виробників.
Запрошуємо вас, спробувати Закарпаття на смак!
В цей вечір головний турист Закарпаття @[100003579045232:2048:Федір Шандор] буде власноруч готувати історичний суп "Ракоці-левеш". Про всі тонкощі його приготування, а також історію виникнення та багато інших цікавих моментів, дізнаєтесь від професора Шандора.
Дегустацію-презентацію лінійки вин урожаю 2017 року проведе @[100000861436838:2048:Александр Ковач], Про всі тонкощі виготовлення вина, ви дізнаєтесь безпосередньо у винороба.
Будуть представлені наступні вина:
1. "Біанка" (біле, сухе, сортове)
2. "Рислінг рейнський" (біле, сухе, купажне)
3. "Токайська перлина" (біле, сухе, купажне)
4. "Цитрон" (біле, сухе, сортове)
5." Розе" (купажний, сухий шампанський виноматеріал)
6. "Каберне Совіньон" (червоне, сухе, сортове)
7. "Рубін Карпат" (червоне, сухе, купажне)
8. "Алібернет" (червоне, сухе, сортове)
9. "Чорна перлина" (нова розробка, перша презентація!)
10. Граппа виноградна
До дегустації вин буде презентовано лінійку сирів від крафтового закарпатського виробника @[278227489205855:274:Перечинська мануфактура].
Смачний "Лоці-печень" презентує наш шеф-кухар @[100001376285230:2048:Володымыр Березныцкыи (Березницький Володимир)].
Солодким завершенням вечору, стане торт "Ужгород" від відомого закарпатського кондитера @[786812104717176:274:Shtefanyo Valentin & Valentina], звичайно смакувати буде в парі з ігристим "Ужгород"! :)
Початок о 19:00
Ціна - 400 грн
Додаткова інформація та резервування місць за тел: 098 777 87 07
Posted by
Lena Hagen on
30 янв 2018, 18:16