Зі скарбниці дядька Петра

Jun 15, 2010 13:36

«Каже, людське м’ясо солодкувате, тільки терпке... Чув? Коли роблять на Сєвєрі побєг, то там не дуже (нрзб)... На Сєвєрі побєг, обично штири чоловіки, п’ятого - годують «кабанчика», молодого парня годують харашо там ці ж вори. І коли побєг роблять, троє суток ідуть, він охляє, засинає, вони його ріжуть, м’ясо обрізають, у вєщмішки, в торби собі... А до станції... Сама ближча станція: якщо 250 кілометрів, тебе зловлять. Тра кілометрів 400-500 тайгою йти. В кожного ніж. І це йдеш і йдеш, постругав трохи цього м’яса, з’їв. А вже як в них кончилось м’ясо, то вже, каже, так-о куняєш, але на ножа (штрикає себе уявним ножем-пальцем в обличчя. -  H. Norkus), ано з лиця кров бризкає, щоб не заснути, бо тебе зара заріжуть. Чув?...»

дядько Петро, трубіївка, канібалізм

Previous post Next post
Up