Виборчий округ №21: програна битва не є програною війною!

Nov 16, 2012 17:55




Все хотів знайти можливість для написання цього матеріалу… Думаю він потрібен і буде цікавим не так для виборців, як для моєї команди та тих, хто вболівав за мене.

Одразу хочу подякувати усім, з ким я працював ці місяці. Ні до кого з членів своєї команди претензій не маю, всі суб’єктивні та об’єктивні фактори нами були своєчасно проаналізовані, тому не були несподіванкою. Ми зробили все, що змогли. І навіть трохи більше) Це стосується як працівників мого виборчого штабу, так і працівників виборчих штабів Об’єднаної опозиції «Батьківщина» та всеукраїнського об’єднання «Свобода». Навіть сказав би, що ми стрибнули вище голови, але треба було ще на сантиметр вище)

За тих обставин, що склались за результатами виборів в одномандатному окрузі №21, переможеним я себе не вважаю. Чому? Тому, що переконаний на всі 100%, мою перемогу банально вкрали. Чи були готові ми до такого? І так, і водночас ні. Напевне у нас дещо не вистачило кадрових, організаційних та фінансових потуг аби забезпечити чесне волевиявлення та захистити результати виборів.

Хотів би зупинитись на деяких аспектах цієї кампанії та певних причинах, які не дозволили здобути кращий результат. Одна з таких причин - масові фальсифікації на користь мого прямого конкурента - Степана Івахіва. Детальніше...
Previous post Next post
Up