Вірменія. Частина 2.

Feb 08, 2010 15:11



1. м. Гюмрі



2. м. Гюмрі

Вже говорив, що у Вірменії весело. От наприклад, одного разу ночували на території покинутої військової частини. Знайшов такий вот девайс... Це або протитанкова міна ТМ-62М, або УДШ - димова шашка, яку виготовляли в корпусі міни. Місцеві не залишили від військової бази буквально каменя на камені, мін чогось не рухали.



3. біля м. Гюмрі

Через перебування на кагбе військовому об"єкті довелося відвідати місцевих правоохоронців. В міліції люди хороші, не напряжні на відміну від дагестанців. 5 хвилин попитали "звідки і що тут робиш", потім ще 2 годині лялякали "о жизні".



4. Єреван

Ще тут їздять машини з цікавими номерами. Не секрет, що номери продаються. Чим менші цифри, чим більше однакових цифр і букв, тим дорожче. Деякі місцеві по номерах можуть визначити крутизну власника.



5. Єреван

Кажуть, Вірменія - країна тисячі церков. Шо є то є, но я би сказав: "Країна тисячі церков, і десяти тисяч розвалин". Ось наприклад старі квартали в центрі Єревану. Їх зносять поступово замінюють на новобудови. Но в більшості Вірменії чистити будівельний хлам навіть не думають.



6. Єреван



7. Єреван



8. Залізничний вокзал м.Єреван

Варто відзначити єреванський залізничний вокзал. Це місце, де час суттєво сповільнюється, або взагалі розвертається в інший бік. Кілька десятків років тому його будували з розмахом і на перспективу. Великі зали, флагштоки з зірками, колони, червоний камінь, такий собі Сталінський Ампір.



9. Залізничний вокзал м.Єреван



10. Залізничний вокзал м.Єреван



11. Залізничний вокзал м.Єреван



12. Залізничний вокзал м.Єреван



13. Залізничний вокзал м.Єреван

По пропускному потенціалу "головні залізничні ворота країни", можна порівняти з львівським вокзалом, але толку з того, якщо за день тут проходить 3 поїзда і 2 електрички. Низька інтенсивність використання і відсутність значного пасажиропотоку сприяли доброму збереженню будівлі. В середині створюється враження, ніби ти попав в рік едак 89-й. Вокзал практично безлюдний, і це тільки підсилює атмосферу.



14. Залізничний вокзал м.Єреван



15. Залізничний вокзал м.Єреван



16. Залізничний вокзал м.Єреван



17. Залізничний вокзал м.Єреван



18. Десь у Вірменії :)

Росія
Росія. Ростов
Дагестан 1
Дагестан 2. Міліція.
Дагестан 3. Work for food!

Азербайджан
Азербйджан гюзель! Частина 1.
Азербйджан гюзель? Частина 2.

Грузія
Welcome to Geоrgia
Антиросійська агітація

Вірменія
Частина 1
Частина 2
Частина 3. Нагорний Карабах

Паром
Паром Поті - Ілічівськ.

вірменія, кавказ, canon s5, автостоп

Previous post Next post
Up