Азербайджан гюзель? Частина 2.

Apr 16, 2010 18:54



Кам"яний гопнік, пам"ятник азербайджанському народу.



Маріан Стрільців казав шо Азер то суцільні понти, гламур і ніякої духовності. Мав можливість переконатися в тому. Намагаються обдерти, надурити, зробити так шоб ти 2 рази платив за то саме. От наприклад, міліціонер в Баку на Гиз Гиласи (Дівоча Башня), після того як сфотографував нас, просив гроші за свої послуги. Розумію якийсь бомж, а тут міліціонер.

Міліція, то взагалі окрема тема. Маю значний досвід спілкування з "органами", бувало по різному, но по азерів спогади особливі. 2 рази був в Баку, 2 рази пробували загребти.



Через декілька хвилин цей "сніданок туриста" перетвориться на доволі напружену розмову з мєнтами.

Довго шукали де би то попити пива з видом на море, так шоби ніхто нас не рухав, знайшли якийсь покинутий будинок. Через пару хвилин приходять мєнти кажуть шо "піванєльзя" і ми осквернили їх національну святиню, і все таке... (то шо самі азери осквернили свою святиню, в прямому сенсі, за довго до нас, кагбе нівщот). Словом довго напрягали, пробували забрати гроші, під кінець вилили пиво і відпустили.



Це памятка яку ми осквенрнили, мавзолей Шахіда Алі.

Мій не самий позитивний досвід, не виключає можливості існування хороших людей Азербайджані. В провінції значно краще. Но всеодно якось через жопу.

Росія
Росія. Ростов
Дагестан 1
Дагестан 2. Міліція.
Дагестан 3. Work for food!

Азербайджан
Азербйджан гюзель! Частина 1.
Азербйджан гюзель? Частина 2.

Грузія
Welcome to Geоrgia
Антиросійська агітація

Вірменія
Частина 1
Частина 2
Частина 3. Нагорний Карабах

Паром
Паром Поті - Ілічівськ.

кавказ, canon s5, автостоп, азербайджан

Previous post Next post
Up