Labas.

Nov 03, 2028 21:10

Bloge (ne)vyksta reorganizavimo darbai. Buvo uždarytas, dabar maždaug reopening stadija. Kai nepatingėsiu visko sutvarkyt. Ir laiko tam rasiu. Nu ir taip toliau. Vargu ar bus šis blogas iš naujo paleistas veikti, tiesiog trūksta tam laiko...

Apie ką čia prirašyta? Daugiausiai čia rasite apie mano gyvenimą. Ką aš veikiu, kodėl veikiu, kokių kvailysčių sumąstau...ne, apie tai bus retai. Nemėgstu apsidaryt gėdos viešai. Dar čia rasite mano pafilosofavimų. 
Kas aš per žmogus? Na, tam yra blogo įrašai su žyme "about me"... Šiaip esu minkštas ir pūkuotas viduje :) . Turiu nepopuliarų šiuolaikinėje visuomenėje pomėgį mąstyti savo galva, taigi esu skeptikas ir laisvamanis. Šiaip esu dar ir tinginys, bet bandau su tuo tvarkytis apsikraudamas tokiu veiklos kiekiu, kad neišvengiamai nuolat tektų kažką daryt. Mėgstu fantastiką, žygius, stalo žaidimus, domiuosi mokslo pasiekimais ir psichologija.
Kai kurie blogo įrašai skirti tik draugams. T.y. tiems, kurie yra mano "friends" sąraše. Į jį patekti šiaip jau nesunku - paprastai man visiškai pakanka to, kad jūs mane įtrauktumėte į savąjį :) .
Tai tiek. Have fun! :)

introduction

Previous post
Up