More random ideas... plius apie rinkimus

Oct 10, 2008 00:23

 Labai skauda galvą :/ . Vaistų negėriau, kodėl - nežinau, gal tiesiog nemėgstu jais naudotis be reikalo.
Tačiau rašyti galiu :) .
Taigis, namie krūva nežiūrėtų filmų. Ir neskaitytų knygų, nors su pastarosiomis pagaliau pradėjau dorotis. Ir nesusirastas darbas, kas jau truputį problematiškiau. Visų pirma todėl, kad realiai jis vis dar nepradėtas ieškot - tų kelių pabandymų galima ir neskaityt.
Taigiss, buvau savivaldybėj, atstovėjau eilėj valandą su viršum, pamačiau porą senokai matytų žmonių (Folką iš TL ir Joną iš FF), beigi atlikau savo pilietinę pareigą, t.y. atidaviau savo balsus liberalams ir už atominės darbo pratęsimą (kas šiaip jau reikalinga, tačiau imho rengti referndumą ir juo taisytis yra kvaila - idiotai derybininkai juk patys susitarė su ES ją uždaryti :/ . Vien dėl to, kad būtų nuoseklumas beigi nuosavo žodžio laikymasis, labai norėjau prabalsuoti prieš, tačiau Lietuvai tos elektrinės visgi reikia, reikia...). Šiaip jau būčiau balsavęs už socdemus, nes toj partijoj yra keletas man tikrai patinkančių politikų, like šiame bloge jau minėtas Sabatauskas beigi Pavilionienė, kurią nuoširdžiai gerbiu už tai, kad nebijo išsakyti nepopuliarių pažiūrų ir ginti mažumų teises ir taip toliau. deja, taip pat aš turiu griežtą nuostatą neprileisti prie lovio valdžios besivadovaujančių prietarais, taigi į rankas pakliuvęs socdemų leidinukas iš jų atėmė mano balsą:



Jei netyčia paveiksliukas per mažas, apdidinsiu. Anyway, už partiją, pirmame lape aiškinančią savo perspektyvas pagal kinų numerologiją, balsuoti tikrai negaliu.

Kitas dalykas, kuris mane kažkiek džiugina - kad po truputį atgaunu mokyklos laikais prarastą savybę. Klausinėti. Kelti klausimus. Originalius netgi retsykiais. Kažkuo domėtis.
Pavyzdžiui, yra toks tunelis po La Manšo sąsiauriu. Vienoj pusėj - Prancūzija, kitoj - Anglija. Ar kada jums iškilo klausimas, kuriuo momentu ir kaip sukeičiamos kairė ir dešinė kelių eismo juostos vietomis? :D
Kitas klausimas... seniai žinome populiarų liaudyje klausimą "kas šieną ravi?" O vat netikėtai šiandien susimąsčiau: kas tai kas (kursiokas sakydavo, kad kompiuteris. Linkėjimai tau, Andriau, jei netyčia čia užklystum!), o vat KODĖL??
kitomis idėjomis kol kas nesidalinsiu...
dar dabar turiu dafiga klausimų jppc, reiks juos pakamuot, jei atranką praeisiu. Arba dar prieš atranką.

dar kilo noras išmokti rašyti nežiūrint į klaviatūrą - deja, manoji šiuo metu tam nepritaikyta dėl šiek tiek savotiškai įtvirtinto "L" mygtuko, kurio nedrįstu judint ir bandyt ištaisyt, kol veikia :) ...

philosophy, random, politics

Previous post Next post
Up