Невідповідність гуртування "руських" вдома і за кордоном. Спецоперація?

Jun 19, 2018 02:23

Ще колись навіть ерефянські націоналісти жалілись, що не кучкуються "руські", кожен сам за себе і т.д. і т.п. І те саме находить підтвердження і зараз. Ти один, ти ніхто, проти системи не попреш. Навіть проти житлово-експлуатаційних контор краще не не виступати, бо це небезпечно.

Навпроти як виїжджають за кордон, то все раптово змінюється. Виникають землячества. "Руські" вкрай опираються інтегруванню у місцевий соціум, навіть не хтять вчити мову. Вони кучкуються, гуртуються у певних районах проживання, створюють "малі росії". Тобто по опору інтеграції в місцеве суспільство вони мало поступаються навіть арабам. Більше того - емігранти продовжують жити новинами з батьківщини, продовжують поділяти соціальні настрої, що ширяться на РФ, продовжують відчувати себе частиною РФ. І це при тому, що виїхали за кордон на ПМЖ.

Чи не є це результатом дії спецслужб РФ? Бо ж таким чином всередині країни населення не представляє небезпеки для режиму, а за кордоном емігранти виступають активними анклавами поширення саме ереф'янської політики. Видно різку невідповідність поведінки, яку важко пояснити тезами "почув себе людиною", "згуртувались у незвичному потенційно небезпечному середовищі" і т.д., бо для всіх інших народів при еміграції у порівняно близьку культуру така поведінка нехарактерна.

Не думаю, що це я помітив першим.

Аналитика

Previous post Next post
Up