...новий гот к нам мчітса...

Dec 21, 2011 11:56

На домашньому ноуті полетів хард. З кінцями. Там було 20 гіг дуже хорошої музики і гіг 15 фоток за 5 років. Були ще якісь старі робочі файли, сценарії жежівок і кілька давно прочитаних книжок, але того не шкода. Музичну колекцію теж, при великому бажанні, можна відновити. Фоток дуже шкода. 5 років.
Брат порадив здійснити прямий масаж харда, як останній шанс, що щось там щось...Я навіть змогла відкрутити пилочкою для нігтів HDD Door...Не допомогло. Я думаю, ноут образився на мене за те, що навесні я хотіла змінити його на нового та молодого красунчика з міцною пам'яттю та великим...Тепер доведеться не чекати весни.

За кілька днів відбудеться секретна операція "Мама". Все ускладнюється тим, що паралельно буде проходити операція "Тато". Подумую над тим, щоб об'єднати це все в подвійну операцію "Батьки". Необхідно активно зачистити територію, одягнути платячко, яке подобається мамі, заплести в кіски чисті бантики...Мама, як виявляється, вже продумала меню. Як мило, я стану тиквою в оточенні двох салатів, м'ясних нарізок, печеної картопельки і торта.

Лотоцька, не випендрюйся, і приїзди на Новий Рік до Києва. Мені буде потрібен моральний релакс!

сім’я, забави мозкової гусені, Лотоцька, дурниці такі, морквяні причуди, ниття-буття

Previous post Next post
Up