Діти-Франція-коштовності: міжнародний медіаблокбастер

Feb 18, 2010 13:07

Я собі уявляю, який переполох зараз твориться в середовищі дрібних паризьких злодюжок. Хлопчина, що витягнув торбочку з таксі Христини Черновецької, досі не може повірити в своє щастя. Передові загони "двору чудес" тепер, мабуть, зустрічають усі рейси з Києва.
Погортала трохи французькі форуми, нещасні французи не можуть прийти до тями і дивуються - хєрасє, українці багаті, фіглі вони тоді з Росією за газ постійно сваряться? :))))
А наші журналісти вже підрахували, що за 4,5 мільйони євро можна було б купити 83 снігоочисних машини. Кияни, ви коли-небудь, бачили аж 83 снігоочисних машини? І, мабуть, можна було б купити кілька тисяч тон гречки. Оце б київські бабульки потішились :) Хоча більшою атракцією було, якби Христя Черновецька особисто вийшла на вулиці Києва з лопатою. Звісно ж тільки після того, як київська адміністрація все-таки підтвердить, що вона все-таки була в Парижі.
Бо французькі поліцейські вже починали почувати себе невдобно - тільки навчились вимовляти в інтерв’ю таке складне прізвище, як Черновецька, як тут їм кажуть, шо неправильне прізвище вимовляють. Не було Христі в парижі. Взагалі з дому не виходила. Навіть по ресторанам і на фітнес. По Києву хіба пройдеш зараз? От і сиділа Христя вдома - яєшнею та сухим хлєбкем харчувалась...Але французькі поліцейські не наші, вони на порядних жінок наклепи не зводять, тому пацани знайшли в інторнеті фоточку Христі, здійснили над нею 3Д моделювання і кажуть, шо помилки бути не може - наша фєфочка!
А я тут, знаєте, просто таки на роздоріжжі. Не знаю, які відчуття відчувати...Чи то заздрити, як повинна зробити кожна нормальна жінка, яка не возить із собою сумочку з брюліками на суму, шо можна до кінця жизні не работать, а поїхати і купить дом рядом з Джорджом Клуні. Чи то пошкодувати - бідна Христя, це ж тепер і папі треба пояснити, шо вона дурьоха просрала таку суму бабла та ше й весь світ тепер про це знає, це ж папа тепер вуха повідриває, в церкві молицця заставе і на дискотеку не пускатиме! Ну і цейво, в тій сумці з брюліками певно ж і гаманець лежав - як же вона потім таксісту чайові давала?
А вам жалко Христю?

мая прєлєсть, вони, вопроз

Previous post Next post
Up