hangulatjelentés

Oct 24, 2011 18:18

A hócipőm tele van. :( Csütörtökön vizsgázom és úgy érzem semmit sem tudok. A fejem olyan, mint egy lyukas kanna. (sok lyukas) Mi a búbánatért kell nekem szó szerint megtanulnom, hogy mit jelent a "társadalomra veszélyesség" vagy a "közérdekű üzem működésének megzavarása"? Az nem baj, ha tudom úgy nagyjából, de szó szerint minek? Kedves jó tanárunk közölte, márpedig szó szerint! Nagyon penge leszek eljárásjogból. (Ha végre befoltozom azokat a lyukakat.) :)

Csütörtök olyan közel van. Az már csak ... két nap. Ha ma 2-3-ig tanulok, akkor még fél nap. Lányom azt mondja: röhögve fél lábon. Na ja. Majd ha ő érettségizik kíváncsi vagyok mi lesz. Olyan vizsgadrukkos, mint én. Múlt heti gyakorlati-szóbeli vizsgára is tudtam az anyagot, mégis kezem lában remegett. A vizsgaelnök szólt rám, hogy nyugodjak meg. Arról nem is beszélve, hogy mennyire bele tudok sülni. Bármennyire is tudom az tételeket. Most is sikerült. Elkezdtem beszélni a sprinkler rendszerekről, működéséről, felépítéséről, hogy működik, amely ugye kezdődik az érzékeléssel, elmondtam a sprinkler fej részeit is, fajtáit, milyen hőmérsékleten indulnak, stb. Beszéltem még vagy tíz percet, erre az elnök bele szól, hogy jó, de most beszéljek az érzékelőkről. Én meg eléggé megdöbbent képet vághattam. Úr isten! Milyen érzékelők? Vannak érzékelők a rendszerben? Hol, miért? Vagy fél percig tuti nem tudtam megszólalni. Majd beugrott. Már csak azt nem értettem, hogy hol volt akkor, mikor az elején erről beszéltem. Mindegy. Elmondtam még egyszer.
Mint kiderült, előttem vizsgázó két "leányzó" alig tudott valamit, csak nagy nehezen sikerült kihúzni belőlük válaszokat. Szerintem mindkét vizsgáztatóm agyilag még ott volt. Én meg szó szerint lehengereltem őket. :) (Röhej, hogy össz-vissz négyen vagyunk a gyengébbik nemből.)

Azon - hála .. öö Merlinnek - túl vagyok. :) Már csak a csütörtököt kellene túlélnem. Utána egy napig aludni fogok. Vagy animét nézek. Esetleg mangát olvasok. Vagy tele zabálom magam sütivel. Vagy elmegyek az áruházba, mert Kiürítési Tervet kell készíteni. :( Na, mindegy. Majd utána.

Huhh. Ezt így egy szuszra. Ritka. Most megyek tanulni. Hátha ... :)

Tothemnek nagy köszönet, mert sokat segített az útmutatója.

hangulat

Next post
Up