Добрий ранок))))

Apr 06, 2014 10:47




В Києві справжня весна, все квітне , в повітрі такі аромати ммм... У мене перші вихідні за чотири шалених, робочих тижня....і на тобі , я захворіла, при чому конкретно, зі всіма традиційними атрибутами. Почуваюся так жахливо, четвертий день на таблетках, Перші два дні взагалі тільки і робила, що дрихла. Вчора трохи прийшла в себе, прокинулася  з ранню, приготувала сніданок, подивилася два фільми...ой, ні, навіть три.
  Спочатку предивилася "Вікі. Крістіна. Барселона.", напевно вже в сотий раз)))) Дуже люблю цей фільм. По-перше , обожнюю Скарлет Йохансон, ну така вона вже сексі, але подобається вона мені тільки блондинкою, коли  шатенка то зовсім не то.


По-друге, люблю фільми про подорожі, особливо по Європі, тим паче, що зйомки проходили в Барселоні, а я так хочу побувати там, дуже сподіваюся, що в цьому році Баселона відкриє свої двері для мене.
По-третє, режисер фільму Вуда Аллен. Далі вже можна не продовжувати.
Ну і на останок, я знаходжу щось спільне з головною героїньою  Крістіною. Що саме, не можу вирішити, можливо пошук себе, своїх бажань....Короче, класне кіно.
  Потім ще годину шукала, що його ще подивитися, хотілось щось новеньке. Вибрала "Німфоманку", бо ні першу, ні  другу частину я якось не захотіла подивитися в кіно.....І правильно зробила! Феее...ну не знаю може комусь таке і подобається, але точно не мені. Слухати про психічні розлади малолєтньої шльондри - нафіг надо! Не знаю, кому така тема цікава, але я знайшла в інеті доволі багато хороших відгуків.... Як не мене то вже краще порнуху подивитися.  Другу частину цієї бредятини я дивитися звісно не стала.
Третій фільм мого домашньго  кітотеатру став " Жасмін" Вуді Алена. Ну таке...один раз подивила, більше не буду. Кіно хоча б гарно знято. Ну і классна гра Кейт Бланшет. Але мені було нудно. І знову психічно хвора жінка.
На цьому я вирішила завязати вчора  з кіно.
Ще вчора захотіла малювати, дістала олівці кольорові, фарби так впадло було розкладати, тай на ніч нюхати скіпідар якось не дуже хотілося. Так що вчора я ще покалякала-помалякала))))


Хочу вже швидше перестати шморкати і піти гуляти . Адже весна)
Previous post Next post
Up