Her eyesight

Mar 28, 2009 20:48

Зовсім випадково у коментарях у друга на @Diary знайшла її. Не знаю, хто вона насправді, на фото - сподобалась, як не дивно. Але написати коментар-відповідь змусило не те.

Вона писала йому, що лежить у лікарні із крововиливом у сітківку, причому у ту її ділянку, що найважливіша. Не пригадаю, як то по-медичному називається, але суть саме така. Завжди боялася писати тим, кого не знаю, але не змогла не сказати їй хоч чогось.

Не знаю цієї людини, але дуже б хотіла її підтримати. Розумію, що це таке - усвідомлювати, що зараз ще трохи бачиш, а завтра - невідомо. Сама через таке пройшла. Найгірше те, що у неї це вже вдруге - той варіант розвитку подій, про який лікарі мене застерігали як про найгірший і найнепередбачуваніший.

Я її не знаю, але дико за неї хвилююсь. І дуже хотілося б, аби все обійшлось. Такі люди, як ця, не мають виходити з того стану інакше, як із найкращим варіантом розвитку подій. Враження - тільки із записів у її щоденнику, не стільки зі змісту, скільки з емоцій і того, що між рядків. Не можу не думати про неї, як вона і що там відбувається...

жінки, стан, дівчата, спілкування, досягнення медицини, люди, віртуальне, щоденники, на межі, друзі, незнайомі

Previous post Next post
Up