Огляд сервісів по купівлі залізничних квитків.

Jul 03, 2012 12:54


Можливо, комусь будуть цікаві мої спостереження.
За що люблю і за що - ні.

1. e-kvytok.com.ua
Перший або один із перших сервісів, що дозволяли купувати залізничні квитки он-лайн в Україні. Не відлякувала навіть потреба реєстрації. До останнього часу досить стабільно працював, проте, зараз по 10-ть хвилин не відповідає, не сприймає заповнення логіну та паролю. Застарілий інтерфейс нервує при роботі за комп'ютером, а перевантаження сторінки при заповненні кожного поля та вибору міст/дати при роботі із цим ресурсом з мобільних пристроїв це же схильність до садизму.


2. e-kvytok.org.ua
"Виплив" для мене другим після e-kvytok.com.ua. Привітний інтерфейс, ефективне робота автозаповнення міст тішила моє подорожуюче еґо. Проте вже близько двох місяців "Сервер недоступний".

3. booking.uz.gov.ua
Для мене він виявлений останнім, але на ньому я найбільше і затримався. Простий та зручний інтерфейс, зокрема при виборі місць у вагоні. На відміну від решти ресурсів не вимагає реєстрації. На жаль, останнім часом все частіше видає помилку "За заданими Вами значенням нічого не знайдено." навіть, якщо квитки точно є. Також видає помилку "Попередження. Повторіть, будь ласка, свій запит. Сервер не може обслужити Вас в даний момент".

4. e-bilet.ua
Звичайний клон попередніх ресурсів. Не користувався ним, тому не заслужив у мене жодної репутації. Вимагає реєстрації.

текст, мережа

Previous post Next post
Up