поточне про мене

Jun 01, 2011 15:59

1. Після того, як у мене начисто зникла проблема із засинанням (чи то через відмову від кави у Києві, чи ще через щось), то я не маю змоги ночами ні обробляти фотки, ні дивитися фільми. На диску купа кіна із фільмами, які треба глянути наодинці, аби ніхто не бачив, як я реву над драматичними моментами сюжету.

2. Попри те, що кум обіцяв два роки свободи від турбот, мої равлики відклали, сволоти, яйця. Мені вже постаються ці вічні пости у френдстрічці, коли народ намагається пристроїти дві сотні мадагаскарських равленят. Мені на око там десь не дві сотні, а штук пісят. Такі білі, бльо, яйця. І равличиха, гадіна, нарожала - і відкинулася. Натурально так забарикадувалася у мушлі і лягла на "спину".
Знач так. Беріть равликів. Тому, хто візьме найбільше - дам акваріум для них у придачу (все одно гупії, гади, розрожалися тут, і їх треба переселяти у більший акваріум). Якщо не вийде їх розпихати, то доведеться випустити на волю.
До речі, ці равлики живуть 40 років. Типу завів - і на всю жизнь!

І взагалі, із цією живністю вічно так... Взяла у Іванки-Квоти три нещасних розсадини помідорів. Тепер вони обростили весь балкон, цвітуть і вимагають уваги. Я вже тричі їх пересаджувала, бо їм все мало, МАЛО ҐРУНТУ!
Або ось до теми про недоречні подарунки. Подарував дід Толя Ярославу золоту рибку. Ту золоту рибку інші риби почали клювати. Ми зітхнули і пішли, купили акваріум. Потім купили всі ці аератори та іншу фігню. Потім купили рибу до пари. Потім купили двох гупій. І тепер ці гупії рожають, бачте! Тобто треба новий, більший акваріум!
Капець...

жизнєнноє, сад-город

Previous post Next post
Up