ЛОЛЩО?

Jan 13, 2012 17:41

Привіт п'ятниця тринадцяте! Привіт сонний день, що розпочався з дивного сну (а мені уві сні заборонено бути без штанів та у футболці), та чергового веселого інвайту від начальства. Хай йому грець, але за законом я зобов'язаний бути на роботі своїх 20 годин на тиждень. Ну й до біса все.




А от Лімб дедалі більше нагадує мені пекло! О_о При тому пекло до біса знайоме по одному провінційному містечку у штаті Мен. Але чорт забирай - це шикарно!!! Ще й радує той факт що я ще декого підсадив на Кейв Сторі! ^_^ Я найщасливіший хлопець у світі!)))




А щодо Неї, то це також варто записати щоб не забути. Тиждень пролетів якось геть непомітно, але вже є прикрий осад.. За кілька днів до Нового року я ще раз завітав у Саратов. І це був прекрасний час. Сніг, легкий морозець і Вона. Ми разом. Чорт забирай, але чому час летить так швидко і водночас тягнеться як турецька жувальна гумка? Я щасливий - це все що я можу додати.




Новий рік як завжди зустрічали у гучній компанії, цого разу у Паші (який чесно кажучи не перестає дивувати. Щось у ньому є дивне), але яка різниця в кого? Головне з ким! Більшість людей вже була мені знайома і колишнього дикомфорту вже не було й сліду. І святкування пройшло приємно, з мафією та медведом XD




А ще мені подарували бонг! ^__^ Тобто барабан, а не для іншого XD Хоча декого цей факт розчарував)))
А за день до від'їзду ми запускали китайські ліхтарики на березі крижаної Волги (по який потім прогулялися й кидалися сніжками). Шкода лише людей було мало, та запальничка підвела. (на майбутнє - зіппо погано розпалює парафін)




Але на жаль час був не гумовий і за день до Різдва довелося їхати. Цікаво вийшло - я приїхав на католицьке Різдво у день нашої річниці, а у вечір Різдва православного я вже був вдома.. Але час летить швидко і цього літа я чекав три роки, але не будемо загадувати. Час все покаже і все буде добре!




У Київ потяг прибув вчасно. Сніг змінився на сірий туман та брудні вулиці. Втомлений з дороги я почвалав на маршрутку, а у Житомирі напала повна апатія. Погода бісила, а люди дратували. А потім глибокий сон..

П.С. Здивувала митниця. При тому як наша, так і кацапська - митарі лише жінки! О_О Точніше на нашій був один хлопчина з кпкшкою, а от на російській виключно дівчата з велетенськими ноутбуками) Як завжди по годині очікування, але усі чотири рази лише запитати чиї де речі і чи не веземо чого забороненого. Щоправда напередодні Нового року ввели обмеження на кількість їжі (ходили чутки що заборонено везти сало)

Залізо, Житомир, Саратов, Міркування, 103.4, Позитив, Спогади, Ы, Туман, Дощ, Сніг

Previous post Next post
Up