Тиждень

Oct 09, 2011 16:18

Тиждень лишився позаду. Шалений тиждень.
Мабуть почну по черзі..

Гайдук
У понеділок відбувся концерт Гайдука в Кавоманії. Планувався захід ще два місяці тому і кілька разів міг зірватися якби не взяв усе до своїх рук. Ідея привести його казки до нас, лунала давно і всі шляхи для цього були відкриті - на його сторінці вісить мило, та умови подорожі. Домовився із Кавоманією та отримав "добро" із підтримкою фінансами. З рештою перемовини тривали 26 листів, у яких були і пропозиції по датах і образи через відсутність реклами і недовіра

Обозрел я сегодня ситуацию с житомирским концертом, и очень она меня насторожила:

1. Нигде в интернете ни одного анонса, кроме моих ресурсов.
2. На сайте "Кавомании" тоже ни слова про концерт.
3. На Вконтактах встреча тоже не заведена.

Таким образом, у меня возникло подозрение, что никто, кроме меня, этот концерт не рекламирует.
Далее я запостил в ЖЖ, вконтакты и на Лепру текст следующего содержания:

"А вот что, друзья: если я в Житомир не поеду - никого я этим не обломаю?"

За весь день на эти посты не откликнулся НИ ОДИН житомирец, из чего я заключил, что выхода на житомирских интернет-пользователей у меня нет. В сочетании с полным отсутствем рекламы на других ресурсах, это означает, что житомирская публика про концерт не проинформирована и, скорее всего, не соберётся в достаточном количестве. По своему опыту я знаю, что получить деньги с организаторов бывает в таких случаях весьма затруднительно.

Про Лєпру я промовчу, а от позиція Віталія вбила остаточно, тож довелося брати більшість на себе. Це дало результат і за кілька днів я отримав номер телефону і вже про все домовлявся з самим казкарем. До міста він приїхав не менш дивно - у Києві він забув свій рюкзак, а по дорозі в маршрутці забув куртку. Рюкзак йому повернули автобусом, а от до Новосибірську на концерт йому довелося летіти без куртки.. Постать, що й казати, неймовірно цікава! Що дивно - на вокзалі він впізнав мене одразу, хоча жодної моєї фотографії я не надсилав. До кав'ярні вирішили йти пішки і усю дорогу він розповідав мені подробиці про втрачену куртку і решту цікавих деталей. На місці ми були за півтори години до концерту, де вже готувалися музиканти й стояли столики. З рештою повний зал і вечір растаманських казок! Що й казати - це було класно, а хто не прийшов - самі винні!

Акредитація
Пройшов атестацію на ТРК. Суцільне позерство та хизування перед начальством. Сиділи усі директори та заступники телерадіокомпанії і поіменно викликали ведучих до себе. Артур зачитував послужний список кожного і решта виносила свій вердикт. Когось критикували, а когось хвалили. Мене хвалили. І було за що. Отримав підпис заступника у табелі та у понеділок забираю своє посвідчення журналіста. Також позбувся щоденних програм і отримав ще годину інтерактиву. З наступного тижня планую провокаційну програму на соціальну тематику. Вже є наробки.

Флармонія
Мене прийняли художником у нашу філармонію. Деталі я залишу при собі але запишу дещо інше на згадку. Директор особливо оцінив дві деталі - те що я вмію користуватися комп'ютером і що я вже маю досвід роботи у рекламній агенції. Як зразок показав свій каталог польської кераміки. Один екземпляр я собі одразу взяв на пам'ять після того як каталог вийшов з друку, але до цього з ним була божевільна історія.. Замовлення було наступне - знайди в інтернеті гарних дівчат у високій якості і з метеликами поєднай це з цими фотографіями. Я отримав каталог розміром А5 і почав сканувати те страхіття.. А де чотири роки тому в інтернеті можна було знайти фото гарних дівчат у високій якості? Пронлаб у допомогу! Каталог оцінили всі хто бачив процес його створення, та анони, що впізнати героїнь своїх улюблених фільмів. Але ляхам сподобалося і каталог вийшов у тираж.




Весілля
А вчора завітав на весілля до Іванни. Колись давно наші мами працювали разом, а ми були малі і постійно бачилися. Потім вона поступила до Київського внз і ми почали бачитися десь кілька разів на рік. Тож друзями дитинства нас назвати важко. Тижні три тому вона завітала із мамою до нас у гості і абсолютно "між іншим" лишила запрошення на своє весілля. Але як при тій зустрічі так і на її весіллі моя голова була забита своїми думками. На жаль набагато важчими. Це було друге весілля на якому я побував і вдруге в моїй голові була думка "я не хочу щоб на моєму все було так понуро". Звісно люди веселилися, але то були родичі, віком за сорок і для них все було як має бути - горілка, хавка і танці під сердючку. Я ж хочу іншого - щоб ця подія запам'яталася на все життя і ще довго після цього все місто згадувало це. Не просто відчитатися перед батьками, а справді одна з найяскравіших подій життя. І звісна річ організацією необхідно буде займатися лише власноруч! Але для початку треба завершити ще дещо. Я вірю що мені вистачить сил! Скільки б помилок я не робив, але я не настільки слабкий, щоб опустити руки

Облом, Ы, Маразм, Міркування, Кава, Позитив, Спогади

Previous post Next post
Up