Mar 16, 2010 12:13
Дорогенькі мої!
Наближається час обіду!
Якшо у вас теперка аж ніяк не рожева полоска в жизні, то ось вам моя обідня порада.
Ви зазираєте в холодильки. а там нічього крім зіпсованої сметани, старої консерви і давно просроченого маргарину нічьо нема? Не біда! зазирніть на поличку де ше може бути гречка, макарон чи рис!
Ви знайшли макарон! чудьнєнько!
Рецепт:
1. варите макарошкі, можна дати два лаврових листочка і трвшки перцю (горошок) по хаті розвіється приємний аромат, що помітно нажене апетиту.
2. кидаєте макарошкі на сковорідку, якщо нема ні олії ні масла, не біда! можна дати трошки води.
3. як видите шо макарошкі вже горєчі, нарізаєте туди дрібно зубчик часнику і даєте якихось спецій (шо є, кріп, петрушка, орегано, а як нема, ну то нічьо страшного).
4 вимикаєте огень під сковорідкою і курите папіроску, шоб воно там запарилось трохи. Бичкуєте, відкриваєте кришку сковорідки і отримуєте чудовий аромат страви з часником, а якщо будете винахідливими-мрійниками і ввімкнете ше трохи фантазії то нюхові рецептори зафіксують і запах коубасних іздєлій!
Смачного панове!
п.с. ах да, посоліт обов"язково!
п.с.2 якшо вже дуже пісне получилось, то зробіт ше собі горєчого чаю і разом з макарошками посьорбуйте. Або накатіть пісят грам з перцем, шоб жилудок працював.
без тЭгі,
житіє