Manęs kažkas paklausė, ar mėgstu parduotuvinius marinuotus jalopeno. Nelabai. Jie kažkokie primirkę, suglebę, privaryti velniai žino kokios chemijos, ir aštruma jų kažkokia nukastruota. O ypač kai pats gali pasidaryti ant greitųjų. Žinau, kad iš čia skaitančių yra bent keletas aštrių pipirų mėgėjų, kuriems šis receptas turėtų patikti.
(
Receptas )
Comments 33
Reply
2 stiklines vandens, 1 st. acto (9%), 1 st. medaus, 1 st. aliejaus, 0,5 sauksto druskos sumaisome, supilame ant 13 - 14 didziuliu papriku, pries tai isemus seklas ir supjauscius nemazais gabaliukais, kaitiname, kol uzvirs, o po uzvirimo - dar 10 - 15 minuciu. Po to para laikome tame paciame puode, po paros valgome - nerealiai skanu, galima uzkonservuoti i stiklainiukus. Jei nebandei - rekomenduoju!!
Reply
Reply
Vincentas
Reply
Reply
Reply
P.S. Aš kaip mokslų daktaras, negaliu šiuo klausimu priimti jokių ginčų iš virėjų, kepėjų ir kitų diletantų, nes tai absurdiška.
Reply
Reply
Reply
Reply
sangedas ( kolibrisiras@yahoo.com )
Reply
Leave a comment