Vyrauja nuomonė, jog kiaulieną labai sunku iškepti taip, kad nebūtų perdžiūvusi. Bijodami "bakterijų ir parazitų" žmonės kiaulieną kepa "iki pergalingo galo", tai yra iki tol, kol nebesimato nė mažiausio rausvumo atspalvio. Galima daug ginčytis, ar reikia bijoti ne iki galo iškepusios mėsos, tačiau vietoj to noriu parodyti būdą, kuriuo kepant
(
Read more... )
Comments 8
Reply
O va dėl bizono kepsnio tai galbūt net ir pavyktų kas nors. Meškienos gi man niekas vis dar neatsiuntė, ne sezonas matyt.
Tu nepatikėsi, atrašė man to grybo nuotraukos autorius, dave leidimą naudoti viršeliui, nemokamai, sake tik paminėti jo pavardę prie kreditų ir atsiųsti jam knygos egzemplioriu. Atsiuntė TIF failą 4"x6" x 300dpi, taip kad visai padoriai ten atrodo. Reikia tik dabar autoriaus pavardę ir knygos pavadinimą prikabinti. Na, ir žinoma, knygą užbaigti, paskutinį skyrių jau turiu, liko epilogas tik
Reply
Reply
O knyga čia kulinarinė?
Reply
Reply
Čia apie "Vėją nuo jūros" kalba buvo
Reply
Reply
Reply
Leave a comment