Norėjau pagaminti Ciūricho veršieną, bet neturėjau nei veršienos, nei vakar virtų bulvių su lupenomis. Užtat turėjau kiaulienos mėsytės, iš šonkaulių, bet be kaulų, ir "Ciūricho veršiena" virto "Kauno kiauliena".
Re: Cabernet Sauvignon...giedrius_vMay 16 2006, 16:26:50 UTC
Na nežinau kaip čia buvo, ne specialistas, bet vakar pirkom butelį vyno, kaliforniškos kažkokios firmos, parašyta ant etiketės "cabernet sauvignon", viduje baltas sausas :{)
Aha, nuotrauka tai geriausia is visu kada buvusiu. Neisizesk, Giedriau, bet kartais pats maistas del prastos nuotraukos kokybes (per stambus planas, perdaug blizgesio, susilieje spalvos ir t.t.) nelabai "skaniai" atrodydavo (zinoma, paskui, paciai pagaminus tai dar ir kaip skaniai atrodydavo ir valgydavosi :)))
Comments 27
Reply
Reply
Reply
Reply
Reply
Reply
Reply
Reply
Reply
Reply
Leave a comment