A bowl of red

Mar 31, 2006 09:41

Keista, kad per tiek laiko dar neįdėjau tikro teksakietiško čili recepto. Metas ištaisyti šią klaidą.

Receptas )

maistas

Leave a comment

Comments 13

popas March 31 2006, 20:53:25 UTC
Įdomus receptas ir "lydintis" tekstas. Patiko bajeris su kava. Ačiū

Reply


Mmmmm daliusia April 3 2006, 12:11:00 UTC
Nu super!!! Lietuvoje IKI parduotuvese radau svieziu astriu pipiru rinkinuka:) O dabar turedama laisvu dienu pedinsiu i Basanaviciaus g. isikurusia Prieskoniu parduotuve profesionalams. :) Mazu ten rasiu dziovintu pipiriuku. O tada pavarysim :))))

Aciu Giedriau ;))) Siek tiek pavydziu jums, nes Lietuvoje labai prastai su svieziais ir dziovintais prieskoniais. Ypac ziema. Vasara tai visuomet savaitgaliais vaziuoju i turgu apsipirkt.

Reply

Re: Mmmmm skuryte April 3 2006, 14:47:44 UTC
Labai daug ką galima patiems išsiaugint - ypač tiems, kurie turi langus į pietinę pusę. Būtumėt matę mūsų džiungles Kauno bute... Pomidorai, habanerai, baklažanai ir visokie kitokie žalumynai... :)

Reply


apie pupeles anonymous April 9 2006, 10:19:06 UTC
Nemėgstu virti pupelių pusę dienos. Konservuotos- didelis blogis?

Reply

Re: apie pupeles giedrius_v April 9 2006, 13:17:40 UTC
Tinka ir konservuotos, jokio skirtumo

Reply

Re: apie pupeles anonymous May 18 2007, 08:31:14 UTC
o negalima tiesiog butu surasyti ingredientus i visna stulpeli, o tai dabar einu i parduotuve ir neatsirenku ko reikes :)

Reply


Del kavos anonymous February 1 2008, 10:52:40 UTC
Iskilo siokiu tokiu abejoniu del kavos "busenos". Ji turi buti uzpilta vandeniu, t.y. normali kava kokia mes geriame ar pilti i cili tiesiog malta kava, t.y. pacius miltelius?

Reply

Re: Del kavos giedrius_v February 1 2008, 11:39:40 UTC
ne ne, ne maltą, skystą kavą, tokią, kokią gerti galima, be tirščių

Reply


anonymous April 9 2008, 13:37:04 UTC
Teko ragauti.. mmmmmmm gardu.. idomiausia, kad visiskai nevalgau svogunu ale cia jie netrukde. Giedriau, aciu uz vakariene ;)

Reply


Leave a comment

Up