Antienos paštetas su konjaku ir pistacijomis

Mar 27, 2006 10:00

Lietuvoje žodžiu "paštetas" dažniausiai vadinamas "kepenėlių paštetas", kur kepenys su priedais sumaltos į košę. Taip, tai paštetas, bet tai ne vienintelis variantas. Bent jau prancūziškoje virtuvėje paštetu vadintųsi ir "netikras zuikis", jeigu jis keptas formoje, o ne suformuotas į kepaliuką. Prancūzai šį patiekalą skirsto į du porūšius - "pâté" ( Read more... )

maistas

Leave a comment

Comments 18

anonymous March 28 2006, 09:30:09 UTC
O kam tas kotleciukas?

Reply

giedrius_v March 28 2006, 12:32:50 UTC
kad paragauti būtų galima, antraip tektų žalią paukštieną ragaut.
Dar pamiršau vieną dalyką paminėt - prikrovus į formą ją reikia kelis kartus gan stipriai padaužyt į stalą, kad potencialūs oro tarpai mėsoje sukristų.

Reply


KKK anonymous March 28 2006, 13:40:40 UTC
Ar nebūtų galima to paukščio kaip nors nudažyti, tikiu,kad skanu, bet labai celiulitiškai atrodo.

Reply


KKK anonymous March 28 2006, 13:45:34 UTC
O gal su lietlempe apsvilinti, atrodys apgruzdus.

Reply

Re: KKK giedrius_v March 28 2006, 14:30:21 UTC
Užpylus to želatino patamsėtų. Šiaip tas man irgi truputį užkliuvo, labai jau šviesi. O šiaip jau seniai galvoju virtuvinę lietlempę įsigyt, kartais praverstų.

Reply


daliusia March 29 2006, 12:39:09 UTC
Nu taigi likus iki kepimo pabaigos, galima nuimt folija ir pvz jei gera orkaite ijungt griliuka. Graziai apskrus :))))

Ane??? :))))

Giedriau, jeigu butu jums idomus napoleono receptas - noreciau pasiulyt ir atsiust el.pastu receptuka. Labai fainas receptas. Daznai kepu, draugai irgi labai jo laukia :))) Manau gaunasi labai artimas tikrajam napoleonui. :)

Reply

napoleon spaudziaklavisa March 29 2006, 13:05:33 UTC
siulau postint cia NAPOLEONA, jei kalba eina apie torta. :)

Reply

giedrius_v March 29 2006, 14:10:08 UTC
Fintas su folijos nuemimu čia nelabai pavyktų, nes paštetas kepa skardoje "aukštyn kojom", ta prasme ta dalis, kuri turi apskrusti, bus pačiame dugne, ir dar užpilta sultimis nuo mėsos.

O napoleonas tai žinoma, domina. Jeigu negaila, galbūt jį galima būtų čia į komentarus padėti, nes matau, ne mane vieną sudomino :{)

Reply

daliusia March 30 2006, 13:47:30 UTC
Na del finto su folija. O tai kepimo pabaigoj, na likus 10 -15 min, isimt is formos ir apverst? MMM? Neislaikys formos itariu :/// Et...

Reply


popas March 29 2006, 19:25:08 UTC
Labai prašmatnus patiekalas :)
Aš manau pasilikčiau ties stadija "Mąstome apie gyvenimo prasmę, apie 2-3 minutes, galima ilgiau." :)

Reply


Leave a comment

Up