Lietuvoje žodžiu "paštetas" dažniausiai vadinamas "kepenėlių paštetas", kur kepenys su priedais sumaltos į košę. Taip, tai paštetas, bet tai ne vienintelis variantas. Bent jau prancūziškoje virtuvėje paštetu vadintųsi ir "netikras zuikis", jeigu jis keptas formoje, o ne suformuotas į kepaliuką. Prancūzai šį patiekalą skirsto į du porūšius - "pâté"
(
Read more... )
Comments 18
Reply
Dar pamiršau vieną dalyką paminėt - prikrovus į formą ją reikia kelis kartus gan stipriai padaužyt į stalą, kad potencialūs oro tarpai mėsoje sukristų.
Reply
Reply
Reply
Reply
Ane??? :))))
Giedriau, jeigu butu jums idomus napoleono receptas - noreciau pasiulyt ir atsiust el.pastu receptuka. Labai fainas receptas. Daznai kepu, draugai irgi labai jo laukia :))) Manau gaunasi labai artimas tikrajam napoleonui. :)
Reply
Reply
O napoleonas tai žinoma, domina. Jeigu negaila, galbūt jį galima būtų čia į komentarus padėti, nes matau, ne mane vieną sudomino :{)
Reply
Reply
Aš manau pasilikčiau ties stadija "Mąstome apie gyvenimo prasmę, apie 2-3 minutes, galima ilgiau." :)
Reply
Leave a comment