Manęs paklausė apie carpaccio, ar nežinau recepto. Gudriai užsuktas klausimas, nes karpačio receptas - tai iš esmės tik ingredientų sąrašas.. na ir dar truputį. Pažvelkime. Tiesa, tie, kas bijo žalios mėsos - nežvelkite.
Pamiršau paminėti. Jautienos carpaccio skonis - kaip paties švelniausio steiko, kokį kada nors teko ragauti. Nuo apskrudusių pakraščių jaučiasi truputį dūmų ir "steikiško" skonio, o pats vidurys tiesiog tirpsta burnoje. Absoliučiai jokio žalios mėsos "tąsumo", kraujo skonio ir pan., kaip gali pasirodyti.
man tai karpacio labiau visai nekeptas mesos gabalas plaustytas labai plonai ir barstytas prieskoniais. tai ka rodai man panasu i flare tik kam tada saldiklis? kokioj cia sali toks karpacio?
Pirma karta matau kepta carpaccio. Kita karta tikiuosi pamatyt koldunus keptus ant ieshmo ir apipiltus barbekiu padazhu. Koki kazi jiems pavadinima duot? Mmm.. gal beef wellington? ;)
ten 2mm storio apkeptas sluoksnelis aplink absoliučiai žalią mėsą, kad suteiktų papildomo skonio. "Kepta" tokią mėsą nebent tu pats galėtum pavadinti. Eik geriau savo koldūnų wellington gamintis, receptą, matau, jau sugalvojai ;{)
Comments 27
Reply
Reply
Reply
Reply
Reply
Reply
Kita karta tikiuosi pamatyt koldunus keptus ant ieshmo ir apipiltus barbekiu padazhu. Koki kazi jiems pavadinima duot? Mmm.. gal beef wellington? ;)
Reply
Reply
Reply
Reply
Leave a comment