Troškinys su porais ir alumi

Jan 26, 2006 08:44

Noriu paskirti šį postą tiems, kurie norėtų išmokti bent jau ką nors pasigaminti, bet viskas atrodo taip baisu, taip sudėtinga, daugybė įvairiausių gudrių žodžių kaipo chiffonade, roux, bechamel ir pan., ir kuriems atrodo, jog jei nori ką nors pasigaminti, reikia vergauti virtuvėje po kelias valandas. Šis receptas susideda vos iš kelių ingredientų ( Read more... )

maistas

Leave a comment

Comments 9

snegole January 26 2006, 14:54:27 UTC
dėčiau perpus porų ir svogūnų - kaži kaip tada?

Reply

giedrius_v January 26 2006, 14:59:58 UTC
O kodėl gi ne?
Aš kartais troškinu jautieną vien tik svogūnuose, ir jokio daugiau skysčio - pasižiūrėk, kažkur prie pirmųjų receptų turėtų būti.

Reply

gintas snegole April 21 2008, 21:19:19 UTC
kadangi saldytuve turejau butent siuos produktus, tai labai gardu troskini pasidariau :) dejau tamsu pedigree alu, bet skonio jokio nesijaute.. ir - kaip visada - dadejau tabasko, be jo jau gyventi nebegaliu :) puikus receptas, puikus kulinarinis blogas

Reply


popas January 26 2006, 20:38:15 UTC
Paskutiniu metu kasdien po patiekalą - pagarba :)

Reply


Pasigedau ingridientu kiekiu anonymous February 22 2007, 12:58:35 UTC
Ar as nematau, ar cia Giedriau ir nerasai niekur kiek ko deti? Rasai idekit, farso, uzpilkit aluas..ale kiek ir neasiku.

O siaip tai maladec, be viso kitkto matau, kad turi nebloga jumoro jausma! :)

Reply


Skanuuu anonymous October 20 2007, 06:49:38 UTC
pabandžiau ir labai patiko

Reply


super dish anonymous December 11 2007, 16:50:10 UTC
Kaip tik dabar gaminu, ir matau gaunasi super, kaip man tinginiui tai liuksiskas patiekalas, aciu tau Giedriau,

beje irgi Giedrius!!!

anyksciai

Reply


Leave a comment

Up