Единственный позитив майдана для Закарпатья исчезновение клана балог.Уходит олицетворение беспредела

Aug 18, 2016 13:35

Cостоялось заседания Президии Сетевого Русинского Движения (СРД), на котором обсудили предложение закарпатских предпринимателей озвученных 13 вгуста в Мукачево на своем заседании:обсудили основную угрозу эскалации вооруженного конфликта в Закарпатье исходящую от Закарпатского управления СБУ и их филиалов карпатской сичи, правого сектора, свободы и т.д. В Закарпатье востребована смена уенеровской власти в Закарпатье на другую, а также результаты соцопросов за неделю.
1.
2.
3.
4.
5.
6.
7
8.
9. Русинское Движение поддерживает позицию закарпатских предпринимателей, что с уходом клана балог политическое и бизнесовое поле Закарпатья очистится.

Несколько позитивов если это можно назвать так есть. Например, выявил всех латентных бандеровцев в Закарпатье. По другому Закарпатье от них очистить не удалось бы. Собственно как и от балог.





Поразка на сесії в Мукачеві, провалили питання Екоцентру, яки два роки намагаються так звано "оптимізувати і покращити" позашкольну освіту. Перший пінок у клан балоги, ще пару тих курвів як сьогодні намагалися переконати депутатів в правильності реорганізації Екоцентру показа, що це початок кінця. депутатка Ковач Людмила, яка колись очолювала відділ култруи, а тепер замдиректора драмтеатру, сама мати трьох дітей обурилася і образила тих хто проти реорганзації совдепією. ЇЇ колега товарка по цеху ЄЦ голова освітнього комітету, скандальна аферистка ректор мду Щербан Тетяна щось там тявкала про покращення якості і збільшення штатів у "новоствореному гібридному" центрі позашкілля.
Провал повний, громадськість і обласні активісти доводять що влада мукачева грабіжницькими рішеннями думає, що так і далі буде.
Досить, всі мають відповісти за участь у злочинному угрупованню під назвою ЄЦ!



В Мукачеві роками за безпосередньої участі клану Балог склалась складна для демократії політична ситуація. Всі без виключення мукачівці добре розуміють, що Балоги це бидла та бандюки з 90-х. які нажились на них. Але всі люди поділяються на декілька груп. 1- це та ганд%ни які є членами ЄЦ. 2-це ті які надіються ними стати. 3-це ті які так чи інакше залежать від Балог, тобто працівники їх супермаркетів, заводів, та інших кантор яких не мало. також бізнес партнери цих контор які заробляють на Балогах. 3-це ті які ніяк не залежать від Балог та їх контор, але або їм по цимбалах, або вони бояться неприємностей. 5- це ті люди які не дивляться на залежність, страх та сильне протистояння, є свідомими та розумними які не чекаючи дива діють та всіляко доносіть до попередніх 4-х груп правду про сутність Балог, намагаючись переконати їх у необхідності контролювати та впливати на владу у своєму місті. І таким чином значно скоротити темне поле для збагачення Балог та зробити владу не привабливою для них!
*
Ще одна новина, яка сколихнула сьогодні Мукачево. Призначили тайно сімох директорів шкіл, недарма вчора ушивався обласний депутат від ЄЦ Мотильчак Михайло в Мукачеві у ратуші. Комісі. під головуванням бнади балоги, ректорки позорного мду Щербан Тетяни, начальниці управління освіти Крішинец-андялоші та інших штатних прислуг клану решалі кто и по чому!
ГАНЬБА!!!
чому небуло публічного і прозорого конкурсу. Де ваша балогівська команда відкритість, де справжній конкурс, де громадські спостерігачі, де онлайн трансляція конкурсу і т.і.
Знов ваші брудні схеми, підкилимні ігрища, призначення в доску своїх, лакеїв, які освіту перетворили на посміховище, де корупція, хабарництво, кумівство, сватівство процвітає?
ніколи в Україні не буде справжньої освіти, з такими керівниками старими ЄЦівцями духовність, повагу, справедливість вбивають з дитинства!
Соромно! Так далі не може продовжуватися.
Визнати результати цього квазі конкурсу нелегітимними і прокуратура має провести розслідування за порушення законодавства в освітянській галузі Мукачева!
*









ПРЕЗИДИЯ СЕТЕВОГО РУСИНСКОГО ДВИЖЕНИЯ

http://uzepervi.livejournal.com/388070.html

Петр Гецко: Украинская власть на Закарпатье нелегитимна

Балога, обсуждения

Previous post Next post
Up