München

Mar 17, 2008 15:38

Porą savaičių trinsiuos Miunchene. Linas išvažiuoja į Vilnių ir palieka man savo buto raktus. Jau dabar postinu iš technikos universiteto bibliotekos. Keistai čia pas inžinierius viskas: važinėja tokios mašinytės takeliais ir knygas vežioja. Iš pradžių pagalvojau, kad pasivaideno...
Šeip Miunchenas yra gėris. Matysiu savo draugus, mėgausiuosi gera muzika klubuose ir kavinėse ir tiesiog gerai leisiu laiką :)

Miunchene pastebėjau vieną naują ir originalų trendą. Prisiveisė daugybė stilingų kavinukių, kur visas interjero konceptas nėra vientisas, o tiesiog sudėliotas iš senų baldų, senų paveikslų, kičiškų detalių tokių kaip laikrodžiai su gegute, ragų, baisiai spalvotų paveikslų, kurių nė vienas sveiko proto spalvas skiriantis žmogus savo namuose nė už ką nekabintų. Bet kaip žavingai visa tai visumoje atrodo... Įeini i tokią šiltą kavinę, kurioje viena forma keičia kitą, prie stalo nesimato dviejų vienodų kėdžių, o ir dviejų vienodų stalų matyt nerastum, visi sėdi, šneka, gurkšnoja alutį o tu pamiršti kaip prabėga laikas. Lounge stiliaus kavinės mane žavėjo visada, savo fomų grynumu, šaltoka aplinka ir idealiu apšvietimu, bet šitos žavi dar labiau. Gal dėl to, kad jose renkasi dar kitokie žmonės, dar labiau atsiputę, dar labiau multi- kulti, dar įvairesni, stilingesni ir originalesni. Myliu didmiesčius. Esu tiesiog asfalto vaikas, kuriam reikia judesio, žmonių ir garsų. GARSŲ. Nes tyla žadina, o ne migdo.

miestai, laimės paieškos

Previous post Next post
Up