Atrandant Barcelona. 2 bandymas.

Mar 05, 2008 21:03

Diena pradejau apsilankymu ju turguje. Mhmmmm kiek vaisiu ir darzoviu... Mhmmm... Is jo kuprineje issinesiau kilograma braskiu ir kilograma tresniu.
Atsisedau vidury La Rambla ir isgeriau savo rytine kava. Taip mazdaug apie 12. Uzrasiau atvirukus, pasizvalgiau i zmones ir nuejau uosto link. Siandien siaubingai vejuota buvo. Labai pasigailejau neisimetus savo saliko. Visa sustirus po vaikstyniu dar labaiu pasigailejau, kad isvis ziemines striukes neprigriebiau is Vokietijos. Aciu Dievui, maciau dar panasiai mastanciu kaip as. Siandien keletas turistu vaiksciojo su vasarinem slepetem ir sortais. Brrr... Na ir kaip taip nepagalvoti. Hihihi.
Pietums suvalgius beveik kilograma tresniu ir turbut puse kilograma braskiu (likuciai vis dar trinasi kuprinej salia apelsinu ir slyvu nuo vakar), pastebejau dar viena didele miesto problema. Ir zionot kokia? Zinot kokia?... Ogi viesuju tualetu nebuvima. Tfu.
Uztat siandien daug fotografavau. Idomu ar kas gero gausis is tokio fotkinimo kairen desinen aukstyn zemyn. As ir mano naujas stiklas- cia atskira tema. Kazkaip mes dar nesusidraugavom. Hemmm... 
Siandien baltai zaliai dryzuotu daug maziau. Uztat pasimate labai daug geju stilingu vaikinu. Labai prajuokino vienas britas Desigual (ispaniska firma, viskas labai spalvota, labai marga, na ne visai mano skonis, bet  pasisildyti pasiziureti reikejo) parduotuveje: "Look at this.. And they wear it.."
 

barcelona, keliones

Previous post Next post
Up